Alegeri parlamentare 2016. Ioan Munteanu (deputat PSD) a votat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ioan Munteanu, cap de listă al PSD Neamţ pentru Camera Deputaţilor, a votat duminică la alegerile parlamentare 2016. Parlamentarul a declarat pentru AGERPRES, că a votat cu speranţa că în urma scrutinului va fi ales un Guvern care se va gândi 'în primul rând la România şi apoi la alţii'.

'Mă gândesc că, după votul de astăzi, România are nevoie să constituie un Parlament şi să învestească un Guvern care să se gândească, în primul rând, la România şi apoi la alţii. Aş vrea ca, nu după mulţi ani, românii plecaţi în străinătate să revină acasă, să îşi găsească locuri de muncă bine plătite şi să nu mai fie umiliţi prin toate colţurile lumii. Trebuie să revenim la ceea ce era odată pentru noi ţara, cea mai sfântă după mamă. Am şi eu cinci nepoţi care vreau să trăiască în România. De multe ori, cei care ne conduc uită de ţara noastră. Am mare încredere că lucrurile se vor aranja în timp, nu se poate imediat. Dar important este dacă se va găsi un român care prima dată se va gândi la România şi la români şi apoi la el şi la familia lui. Invit pe toţi să vină la vot, este dreptul lor să pună ştampila pe ceea ce cred ei că le poate asigura o viaţă mai bună în ţara noastră', a declarat, deputatul Ioan Munteanu, potrivit Agerpres.


Cap de listă la Camera Deputaţilor, Ioan Munteanu a fost directorul de campanie al PSD Neamţ pentru alegerile parlamentare. El îşi încheie acum cel de-al treilea mandat de deputat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel