Data publicării:

Alegeri Parlamentare 2016: Ilie Bolojan, atac la programul PSD

Autor: Bogdan Bolojan | Categorie: Politica
WhatsApp
Secretarul general al PNL, Ilie Blojan, a afirmat că ''abordarea simplistă" din programul PSD îi aminteşte de sloganul ''Stai liniştit, FMI lucrează pentru tine!'', vehiculată sub forma unor fraze diferite, ironice ori nu, în mediul politic şi mass media românească în urmă cu puţini ani. 

Există o diferenţă majoră între abordările PNL şi PSD. PSD spune simplist: votaţi-ne pe noi pentru că noi vom rezolva totul în această ţară iar voi cetăţenii României nu trebuie să faceţi nimic, niciun efort, pentru că noi avem ştiinţa rezolvării acestor probleme - vom majora toate veniturile tuturor românilor, vom scădea toate taxele, vom face alte câte altele. Ori, eu spun că această teorie îmi aminteşte de acel slogan pe care l-am cunoscut în urmă cu doar câţiva ani - 'Stai liniştit, FMI lucrează pentru tine'. Este însă imposibil ca o mână de oameni să rezolve problemele acestei ţări", a spus Ilie Bolojan, într-o conferinţă de presă. 

El a spus că este nevoie de un Guvern şi un Parlament cu aplecare spre probleme reale, spre investiţii majore, spre stimulare internă. 

O comunitate nu se dezvoltă dacă nu este conectată la alte zone din preajmă ori care împărtăşesc aceleaşi principii de dezvoltare. Dacă o infrastructură bună nu îţi garantează dezvoltarea, în mod cert una proastă te trage înapoi. Pentru aceasta, ţara noastră trebuie să fie legată de zonele de dezvoltare din Europa, regiunile României trebuie să fie interconectate de zonele din ţară care se dezvoltă, iar zonele care se dezvoltă, cum sunt acum vestul României şi Capitala ţării, Bucureşti (...) trebuie să genereze dinamică şi potenţial către cele rămase mai în urmă", a adăugat Bolojan, citat de Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel