Alegeri locale 2024. AUR își lansează candidatul pentru Primăria Capitalei. ”Coincidența” zilei: E bine sau nu?/ UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
AUR își lansează astăzi candidatul la Primăria Capitalei. 

UPDATE: Mihai Enache a fost anunțat candidat AUR pentru Primăria Municipiului București, ”un om care nu a fost mânjit” spune Claudiu Târziu, care specifică că nu este aruncat pe piață, la întâmplare, pentru ”a avea și noi un candidat”. 

Astăzi, 10 octombrie, de la ora 11:00, începe evenimentul de lansare al candidatului AUR la alegerile locale pentru Primăria Municipiului București. 

Coincidență sau nu, lansarea vine fix în momentul în care președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, intră în București. Toate televiziunile de știri stau cu camerele de filmat pe coloana oficială. 

Unii analiști apreciază acest lucru în mod pozitiv pentru AUR, susținând că nu e o simplă coincidență această lansare fix în momentul în care Volodomir Zelenski intră în Capitală. Alții cred că de fapt nu este nicio coordonare și că bănuim AUR de prea multă strategie politică. Cei din urmă mai consideră că AUR de fapt și-a îngropat evenimentul de lansare al candidatului pentru Primăria Generală în spatele vizitei lui Volodimir Zelenski în România. Mai sunt și cei care sunt de părere că acesta ar fi și scopul, de a nu avea evenimentele AUR de lansare prea multă scenă.

Rămâne candidatul lansat astăzi de AUR cel definitiv? Unii zic că da, alții îl numesc ”iepure”. Ce sunt candidații iepure? Cei anunţaţi cu mult timp înainte, dar care, cu o lună - două înaintea startului campaniei electorale se retrag ca să lase loc adevăratului candidat. Va fi cazul numelui anunțat astăzi? Rămâne de văzut. Cert e că nu vom vedea lansarea cu prioritate, căci toată scena politică fierbe în jurul vizitei lui Volodimir Zelenski. 

De fapt, chiar și liderul partidului, George Simion, e cu ochii pe vizita lui Volodimir Zelenski. 

2. -imagine fara descriere- (simion-zelenski_90809500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel