Alegeri locale 2020. Zmărăndescu „l-a bătut” pe Robert Turcescu în Dâmbovița!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rezultatele alegerilor locale din 27 septembrie 2020 au scos la iveală câteva surprize. Notorietatea de care se bucurau unii dintre candidați nu a fost suficientă pentru a-și atinge obiectivul, însă au existat și excepții, așa cum este cazul fostului luptător de kick-boxing, Cătălin Zmărăndescu

Robert Turcescu a fost candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Înainte de exprimarea votului, fostul moderator TV era convins că va reuși să obțină un rezultat pozitiv la scrutinul desfășurat în ultima duminică a lunii septembrie, însă după aflarea rezultatelor finale acesta a constatat că nu s-a numărat printre preferații electoratului dâmbovițean.

Robert Turcescu a pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, fiind clasat pe locul al patrulea, după Adrian Ţuţuianu, pe care l-a atacat constant în campania electorală.

Zmărăndescu este consilier local la Ulmi

La polul opus, Cătălin Zmărăndescu, fost luptător în circuitul profesionist de kick-boxing și fost bodyguard al celebrului om de afaceri, Gigi Becali, a candidat din partea Partidului Social Democrat pentru un loc de consilier local la primăria din Ulmi, o localitate aflată în imediata apropiere a municipiului Târgoviște. Zmărăndescu s-a aflat în echipa primarului ales Bogdan Tița, care se află la cel de-al doilea mandat în această postură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel