Alegeri în România, paralelă cu Franţa. Radu Oprea: E clar, nu le place democraţia
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senatorul Radu Oprea face o paralelă între România şi Franţa în privinţa deciziilor luate cu privire la desfăşurarea alegerilor. 

"E clar, francezilor nu le place democrația! Premierul francez, Jean Castex, vrea să propună amânarea alegerilor regionale cu trei luni după consultări cu președinții celor două camere ale Parlamentului, liderii partidelor politice și specialiștii în sănatate publică.

Concluzia specialiștilor francezi a fost clară: campanie electorală este periculoasă pentru sănătatea populației, nu ziua votului. Concluzia lui Ludovic Orban ar fi că francezii nu se pricep și că nu le place democrația. El a recunoscut că blocajul activității Senatului României are un singur scop, să nu se amâne data alegerilor. Nu contează nimic, nici câte orașe mai carantinăm sau căte persoane se îmbolnăvesc de Covid, ori câte persoane nu reușesc să supraviețuiască bolii. Doar puterea este importantă pentru Ludovic Orban și Klaus Iohannis.

Puterea pe care o vor doar pentru ei și camarila lor de partid care trebuie să se îmbogătească. Noi, toți ceilalți, nu contăm, nu existăm pentru ei.Da, francezii aștia sunt tare incompetenți, ar spune Ludovic Orban", a scris senatorul PSD Radu Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel