Alegeri Germania. Soarta UE, decisă de un gigant media
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 24 sep 2017, 10:20
WhatsApp
Gigantul Bild are posibilitatea să influențeze decisiv soarta alegerilor din Germania, alegeri care decid și parcursul Uniunii Europene.

Bild este una dintre cele mai mari instituţii media din Europa, un cotidian „gălăgios" de factură democratică, care amestecă bârfele despre celebrităţi şi poveştile crimelor cutremurătoare, cu loviturile puternice aplicate clasei politice. Potrivit criticilor, Bild poate decide soarta alegerilor, scrie Ziarul Financiar.

Angela Merkel candidează pentru un nou mandat în funcția de cancelar al Germaniei, iar Bild ar putea fi un ajutor uriaș în reușita acesteia. Criticii au acuzat publicaţia de mai mult timp că nu o cirtică mai mult pe Merkel.

Acuzaţia este respinsă vehement de către editorul Bild, Julian Reichelt. „Este greşit să crezi că noi împărţim pumni în stânga şi în dreapta, sau că prezentăm vreun fel de simpatie politică – relatăm lucrurile aşa cum le vedem", spune acesta. Ziarul a prezentat clar în editorialele sale, spune acesta, că „ Campania electorală desfăşurată de Merkel ameninţă să trimită naţiunea la somn", precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?