Alegeri FRF. Lupescu-Răzvan Burleanu, primele declaraţii dure
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Înaintea alegerilor pentru FRF, Ionuţ Lupescu, contracandidatul cel mai puternic pentru Răzvan Burleanu, a făcut câteva declaraţii dure în "meciul" candidaţilor la şefia federeaţiei.

"Când ai 4 selecţioneri în 4 ani ce înseamnă asta la echipa naţională când ai 10 meciuri pe an? Ce înseamnă asta? Lipsă de continuitate, nepricepere, management defectuos." a declarat Lupescu pentru Telekom Sport.

El s-a legat şi de banii plătiţi lui Daum, în urma unui contract păgubos pentru România:

"Pentru că va trebui să plăteşti milioane ca să dai antrenorul afară. Eu n-am auzit nicio federaţie în lume să schimbe 4 antrenori în 4 ani. În mandatul meu precedent, când am fost la federaţie, am avut 2 selecţioneri, Piţurca şi Răzvan Lucescu în 6 ani”, a mai declarat Ionuţ Lupescu pentru sursa citată.

[citeste si]

Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, alegerile urmând să aibă loc la 18 aprilie. Răzvan Burleanu şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia FRF. Burleanu este în funcţie din 4 martie 2014, când l-a învins, în turul al doilea, pe fostul arbitru Vasile Avram, cu 113 voturi, din 175 exprimate.

Până în prezent, doar fostul internaţional Marcel Puşcaş şi-a mai anunţat candidatura la conducerea FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel