Alegeri FRF. Ionuț Lupescu, atac la Răzvan Burleanu: Minte cum respiră
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ionuţ Lupescu, într-o postare de vineri pe Fcebook, arată că Răzvan Burleanu a minţit  când a declarat că fostul internaţional nu ar fi  demisionat din cadrul UEFA. Într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor, forumul european  a confirmat că Lupescu nu mai lucrează la Nyon.

"UEFA a confirmat astăzi, la solicitarea reprezentanților presei din România, faptul că mi-am înaintat demisia din funcția de director tehnic al forului continental, atunci când am decis să candideze pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal", a scris Lupescu pe Facebook.

"Prin această luare de poziție, UEFA demontează practic acuzațiile calomnioase ale actualului președinte Răzvan Burleanu la adresa mea, emise în cadrul unei emisiuni TV din data de 12 aprilie 2018.

[citeste si]

Este o nouă dovadă, dacă mai era nevoie de una, că domnul Burleanu minte cum respiră. Este în natura lui, așa îi este felul. La fel a mințit cu toate acuzațiile abjecte din această campanie, aruncate asupra mea, a familiei mele, a colegilor mei, a oamenilor de fotbal și a presei. Cu siguranță, membrii afiliați și-au dat seama cu cine au de a face și, în 18 aprilie, vor elimina definitiv din fotbalul românesc acest personaj fără pricepere și fără morală, ale cărui singure rezultate în mandatul său sunt atacarea oamenilor de fotbal și calomnierea concurenților electorali . AMR 5 zile!", scrie Ionuț Lupescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel