Data publicării:

Alegeri FRF. Burleanu, acuzații grave pentru Lupescu și Mircea Sandu

Autor: Darius Muresan | Categorie: Sport
WhatsApp
Răzvan Burleanu a publicat un articol în care îl acuză direct pe Mircea Sandu că s-ar fi folosit de banii Federației Române de Fotbal pentru a atribui contracte unor firme apropiate familiei sale.

În articolul postat pe site-ul personal, actualul președinte FRF amintește două firme, care și-au atins apogeul în timpul mandatului lui Mircea Sandu, și care, susține Burleanu, ar fi dispărut imediat după pierderea puterii, informează GSP.

Permanent, în articol, Răzvan Burleanu menționează prezența lui Ionuț Lupescu în structurile FRF, exact în momentul presupuselor contracte suspecte.

"Cea mai prolifică firmă în raport cu FRF din categoria acestor companii născute să sifoneze banii fotbalului spre buzunarele Nașului și ale privilegiaților se leagă de numele Milenium. Fie că vorbim de Milenium Clading, Milenium Clima sau Milenium Food & Beverages, la nivelul acționariatului îi găsim pe Raluca Sandu, pe Ziv Tetelman (soțul său), sau pe ambii.

Dacă la proiectare sau execuții se mai oboseau să descrie, sumar, pe factură, serviciul oferit, la nivel de catering era suficient "servicii restaurant" sau „organizare eveniment". Facturile erau oricum aprobate imediat, deși nu există un contract iar facturile nu precizau prețurile!

Și ca să nu existe îndoieli cu privire la dependența firmelor de banii fotbalului, evoluția cifrei de afaceri pentru firma de proiectare Milenium Clading crește tocmai în perioada în care Ionuț Lupescu este director general FRF și care dispare, ce coincidență!, odată cu finalul regimului Mircea Sandu", acuză Burleanu.

[citeste si]

Reacția lui Mircea Sandu

"Pe ce post joacă Burleanu ăsta? Federaţia Română de Fotbal este o societate de drept privat. Nimeni ncu-mi interzicea să fiu acţionar la altă societate. Într-o societate privată nu există conflict de interese. Burleanu ne arată că a intrat în panică, asta ne arată cu aceste ieşiri.

Le-am lăsat bani în conturi, iar ei zic că n-au găsit nimic. Ca să fie clar, eu nu fac parte din echipa lui Ionuţ Lupescu.

El este capabil să-şi convingă singur oamenii de calităţile lui. Dar cum poate mincinosul ăsta să-şi facă din banii Federaţiei campanie?", a declarat Mircea Sandu la TV Telekom Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel