Alegeri FRF. Becali, devastat după victoria lui Burleanu: Dacă se întâmplă ceva, merg la DNA și fac denunț!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali
Gigi Becali a fost surprins de alegerile pentru șefia FRF, unde Răzvan Burleanu a câștigat categoric din primul tur. 

Patronul FCSB nu crede că susținerea pe care i-a arătat-o lui Lupescu va avea consecințe acum și îl atenționează pe Burleanu în acest sens.

Becali s-a referit la arbitraj. Mai exact, patronul FCSB l-a avertizat pe Burleanu că dacă ”se întâmplă ceva cu arbitrajul” în ceea ce privește deciderea campioanei în Liga 1, ”mergem la DNA și facem denunț”.

"Vă mărturisesc că niciodată în viața mea n-am fost atât de debusolat. Am ajuns la concluzia că ori sunt eu aerian, ori oamenii au înnebunit și nu mai au caracter. Nu știu ce răspuns să dau. Sunt mâhnit!

Nu că dădea Lupescu munții peste cap. Numai că atât timp cât vin Hagi, Lucescu, Ferguson, Prunea, toată Generația de Aur, toată floarea fotbalului, toți jurnaliștii, și vezi că tot pierde... Nu știu!”, a declarat Becali la Digi Sport, potrivit GSP.

Burleanu nu se poate răzbuna în niciun fel. Campionatul îl câștigă Steaua pe teren, nu au cum să ne atace. Dacă se întâmplă ceva cu arbitrajul, mergem la DNA și facem denunț, așa e normal", a zis Gigi Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel