Alegeri cu plângeri penale în filialele liberalilor. Nica: Au luat ștampila cu semnătura mea!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
PNL
PNL
Alegerile de la șefia PNL Timișoara capătă un iz penal. Alin Nica a făcut noi declarații în cursul zilei de marți. 

Alegerile interne au încins spiritele în filialele PNL, între susținătorii lui Florin Cîțu și Ludovic Orban.

Alegerile pentru conducerea PNL Timişoara au fost marcate de evenimente neașteptate. Alin Nica a suspendat scrutinul, însă mai mulți liberali au rămas în sală și l-au ales pe Raul Ambruş drept președinte PNL Timişoara.

Alin Nica a făcut, marți, 13 iulie, noi declarații despre acest subiect: „Ei au continuat alegerile, după ce noi am suspendat lucrările din cauza perturbării alegerilor, s-au autoproclamat învingători în lipsa cvorumului și a celorlalți candidați la alegerile respective. Ori Biroul Politic a stabilit clar că alegerile vor fi reluate atunci când se vor stabili condițiile decente de desfășurare a lor, în condiții de ordine, disciplină, fără perturbări.”

„Vi se pare normal să intre oricine într-un sediu de partid? Nu mi se pare. Iar cei care conduc o organizație, o companie, o școală, o instituție au dreptul să facă ordine în instituția respectivă”, a mai zis acesta.

Plângeri penale

Alin Nica a înregistrat și o plângere penală. „Sigur că da! A sustrage prin forță însemnele partidului, ștampila cu semnătura mea... Cine știe pe ce documente au pus acea ștampilă... Vi se pare un lucru lipsit de importanță? Evident că s-a făcut plângere penală!”, a spus Alin Nica. 

„Vom lua măsurile statutare, inclusiv de sancționare a celor care au perturbat alegerile și au făcut de rușine organizația PNL Timișoara și după vom organiza alegeri în condiții de echidistanță pentru toți candidații”, a conchis acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel