Alegeri comasate, rotativa prelungită și ofensiva procurorilor-șefi, la Miercurea Neagră, cu Tache, Chirieac și Ciuvică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cea mai tăioasă analiză politică a săptămânii, Miercurea Neagră, dezbate subiecte grele în ediția din 7 februarie. 

Analistul politic Bogdan Chirieac, antrenoarea de generali, jurnalista Diana Tache, și președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, dezbat, la ”Miercurea Neagră”, subiecte grele de pe agenda publică. 

Nu vor rata: 

- Comasarea alegerilor decisă de PSD și PNL, în două rânduri: pentru 9 iunie, când alegerile locale vor avea loc în același timp cu cele europarlamentare, pentru 8 decembrie, când al doilea tur al alegerilor prezidențiale ar urma să aibă loc în același timp cu alegerile parlamentare. 

- Rotativa prelungită, care vorbește despre o variantă în care Marcel Ciolacu ar lua Primăria Capitalei și Nicolae Ciucă președinția țării. 

- Primul baron care pică. Desigur, vorbim despre fostul prim-vicepreședinte al PNL și fostul președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, anchetat de procurori în urma vieții opulente pe care a expus-o, deși nu avea și venituri care să o susțină. 

- Un al subiect, dar nu și cel din urmă, va fi despre ofensiva mediatică a procurorilor șefi Marius Voineag (DNA) și Alex Florența (PÎCCJ). 

Emisiunea va fi transmisă live pe DCNews, la DCNewsTV, dar şi pe Facebook şi Youtube DCNews, miercuri, 7 februarie, de la ora 12:00. De asemenea, poate fi ascultată și la radio - GoldFM. 

Rămâneți alături de noi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel