România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 14 ian, 12:15
Alegeri anticipate. Eugen Teodorovici: Putem lesne înțelege sensul unicului obiectiv al PNL
Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES
Eugen Teodorovici critică dur măsurile luate de către Guvernul Orban dar şi varianta declanşării alegerilor anticipate.

"Dacă guvernarea PNL este anticiparea austerității, putem lesne înțelege sensul unicului obiectiv al alegerilor parlamentare anticipate. De aproape trei luni de aiureală politică - pentru că de guvernare nu se poate încă vorbi - nu prea am reținut mare lucru în afară de împrumuturile extravagante la fel de anticipate și de putreziciunea logicii PNL și a celor care susțin ideea "salvării" prin alegeri parlamentare anticipate.

Argumentul invocat cu patimă de PNL și de alte partide "salvatoare" care susțin actuala guvernare este nevoia unor alegeri anticipate pentru că Parlamentul este încă dominat de o majoritate PSD care îi împiedică să demareze urgent reformele necesare în România. Deși aparent logic, realitatea politică a demonstrat deja că este doar un sofism cam prea ieftin pentru niște oameni politici care pretind că îi respectă pe cetățenii români", scrie Eugen Teodorovici pe Facebook.

 

Pe cine se bazează liberalii

 

"De ce? Pentru că, totuși, pentru a da jos guvernul PSD și pentru a instala noul guvern PNL, forțele unite ale opoziției au avut majoritate în Parlament, și nu PSD! Dar și pentru că în orice variantă aleasă pentru demararea etapelor premergătoare alegerilor anticipate - demisie sau demitere a guvernului Orban în urma unei moțiuni de cenzură, plus a altor două propuneri de guvern - se mizează, evident, tot pe o majoritate parlamentară favorabilă, dar nu a PSD!

Așadar, putem anticipa că obiectivul alegerilor anticipate depinde exclusiv de aceeași majoritate parlamentară care a permis instalarea anticipată a unui guvern pe care l-am anticipat incompetent!? Anticipez și eu un răspuns la întrebarea: Ce poate să fie mai rău decât un premier figurant sau un ministru de finanțe incompetent? Un întreg guvern", transmite Eugen Teodorovici.

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro