ALEGERI 2016. FIREA, drept la replică după primul ABUZ de la VOT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriela Firea a intrat în direct prin telefon la România TV după ce în studio s-a spus că s-a permis, până la urmă,  accesul presei în secția de votare unde a votat Primarul General. Amintim că la intrarea în secția de votare, Gabriela Firea a declarat că președintele secției de votare nu a permis presei să intre în secția de votare.

"Am auzit în studio că s-a făcut afirmația că blocajul presei la liceul Tudor Vianu, unde am votat, a fost doar o intenție și că pe urmă s-a permis accesul presei în interiorul secției de votare. Nu s-a întâmplat așa ceva. Eu am ajuns la 08:05. Știam deja de la jurnaliști că nu se permite accesul presei în secția de votare. Este o noutate acest lucru. Presa a fost ținută la ușă. Eu am votat, am ieșit afară și am dat declarații din curtea liceului Tudor Vianu. Am vrut să specific acest lucru", a spus Gabriela Firea la România TV.

La intrarea în secția de votare, Gabriela Firea a zis: Am fost suprinsă că șeful secției de votare nu a permis accesul presei. Este reprezentanta unui partid politic care în mod evident, nu mă simpatizează. Nu dorește să asigure o transparență pentru presă la evenimente care nu sunt un secret de stat.

VEZI ȘI: ALEGERI 2016. Gabriela Firea a votat. Primul abuz la secția de votare

Alegeri locale 2016. Prognoza DCNews: Rezultate pe plan național și în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel