ALEGERI 2016. FIREA, drept la replică după primul ABUZ de la VOT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriela Firea a intrat în direct prin telefon la România TV după ce în studio s-a spus că s-a permis, până la urmă,  accesul presei în secția de votare unde a votat Primarul General. Amintim că la intrarea în secția de votare, Gabriela Firea a declarat că președintele secției de votare nu a permis presei să intre în secția de votare.

"Am auzit în studio că s-a făcut afirmația că blocajul presei la liceul Tudor Vianu, unde am votat, a fost doar o intenție și că pe urmă s-a permis accesul presei în interiorul secției de votare. Nu s-a întâmplat așa ceva. Eu am ajuns la 08:05. Știam deja de la jurnaliști că nu se permite accesul presei în secția de votare. Este o noutate acest lucru. Presa a fost ținută la ușă. Eu am votat, am ieșit afară și am dat declarații din curtea liceului Tudor Vianu. Am vrut să specific acest lucru", a spus Gabriela Firea la România TV.

La intrarea în secția de votare, Gabriela Firea a zis: Am fost suprinsă că șeful secției de votare nu a permis accesul presei. Este reprezentanta unui partid politic care în mod evident, nu mă simpatizează. Nu dorește să asigure o transparență pentru presă la evenimente care nu sunt un secret de stat.

VEZI ȘI: ALEGERI 2016. Gabriela Firea a votat. Primul abuz la secția de votare

Alegeri locale 2016. Prognoza DCNews: Rezultate pe plan național și în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel