Alegeri 2009. Cristea, la audieri: Prezint documente în EXCLUSIVITATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009, Mihai Fifor, a declarat, că la începutul săptămânii viitoare vor fi audiaţi şi europarlamentarii Dan Nica şi Andi Cristea. 

În acest context, Andi Cristea a transmis un mesaj.

"Luni, 19 iunie va invit sa tinem aproape pentru o tema de interes: voi fi prezent in fata Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ocazie cu care voi prezenta o serie de documente in exclusivitate, la care am avut acces ca reprezentant al PSD in Biroul Electoral pentru Sectiile de Vot din Strainatate.

Dupa 8 ani, colegul meu social-democrat Fifor Mihai redeschide un dosar caracterizat de prea putine lumini si de prea multe umbre, fapt pe care il salut, niciodata nu este prea tarziu pentru a afla adevarul, oamenii merita sa afle adevarul cu privire la momentul 2009. La momentul respectiv nu au existat reactii si nici follow-up la o serie intreaga de nereguli flagrante care au viciat, din punctul meu de vedere, procesul electoral din afara tarii", a scris Andi Cristea pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel