Alec Baldwin se aşteaptă ca nicio persoană să nu fie inculpată pentru moartea Halynei Hutchins 
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Alec Baldwin se aşteaptă ca nicio persoană să nu fie inculpată pentru moartea Halynei Hutchins / Foto: Captură Video Sky News Australia
Alec Baldwin se aşteaptă ca nicio persoană să nu fie inculpată pentru moartea Halynei Hutchins / Foto: Captură Video Sky News Australia
Actorul Alec Baldwin se aşteaptă ca nicio persoană să nu fie inculpată pentru incidentul mortal de pe platoul de filmare al peliculei "Rust".

Actorul american Alec Baldwin spune că se aşteaptă ca nicio persoană să nu fie inculpată pentru incidentul mortal produs în timpul filmărilor la pelicula "Rust", transmite Agerpres. El a adăugat că a angajat un detectiv privat pentru a stabili responsabilităţile în acest caz, relatează AFP.

Cum a murit Halyna Hutchins 



Directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit în octombrie anul trecut după ce arma de recuzită cu care actorul Alec Baldwin repeta o scenă pe un platou de filmare din New Mexico s-a declanşat, împuşcând-i pe Hutchins şi pe regizorul filmului, Joel Souza. Souza a fost rănit, dar a supravieţuit.

O anchetă este în curs de desfăşurare, iar procurorii nu au exclus că ar putea pune sub acuzare persoane implicate.

"Cred sincer (...) (că anchetatorii) vor spune că a fost un accident. Este tragic", a declarat Baldwin pentru CNN într-un interviu pe acest subiect difuzat vineri, precizând că a apelat la serviciile unui detectiv privat.

Pe cine acuză indirect  Alec Baldwin



Deşi a susţinut că nu vrea să o "condamne" pe armuriera Hannah Gutierrez-Reed, actorul a făcut referire la aceasta şi l-a menţionat de asemenea pe asistentul de regie Dave Halls, care i-a înmânat arma cu puţin timp înainte de incident.

"Cineva a pus un glonţ real în pistol şi acea persoană ar fi trebuit să dea dovadă de discernământ", a mai spus el.

"A fost treaba" lui Hannah Gutierrez-Reed. "Treaba ei a fost să verifice muniţia şi să pună gloanţe oarbe, nu ar fi trebuit să existe nicio muniţie reală pe platou", a mai spus el.

"Sunt doi oameni care nu au făcut ceea ce trebuiau să facă", a adăugat el.

"Nu sunt aici să spun că vreau să meargă la închisoare sau ca viaţa lor să fie un iad. Nu vreau asta, dar vreau ca toată lumea să ştie că cei doi sunt responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat", a mai spus Baldwin.

Alec Baldwin a apăsat pe trăgaci. Revolverul nu s-a descărcat singur - Concluzia FBI

În timpul filmărilor pentru ”Rust”, Alec Baldwin a apăsat pe trăgaci în momentul în care ținea arma îndreptată spre Halyna Hutchins. Aceasta este concluzia FBI care vine să contrazică versiunea actorului care a susținut că arma s-a descărcat, nu a declanșat-o, informează EFE, conform Agerpres. 

Raportul FBI, la care a avut acces ABC News, precizează că revolverul era în stare bună şi ”nu se putea descărca fără a apăsa trăgaciul”. Într-un interviu acordat ABC News în octombrie anul trecut, actorul a asigurat că nu a apăsat niciodată pe trăgaciul pistolului şi că acesta s-a descărcat singur la eliberarea ciocanului.

Raportul poliţiei a calificat moartea Halynei Hutchins drept accident deoarece ”nu există nicio dovadă convingătoare că arma a fost încărcată intenţionat cu muniţie adevărată”.

Procuratura locală nu a depus încă nicio acuzaţie împotriva lui Alec Baldwin, care a fost acuzat de omucidere prin imprudenţă de către familia victimei, şi aşteaptă să obţină înregistrările telefonice ale actorului.

Halyna Hutchins a murit pe 21 octombrie 2021 din cauza rănilor prin împuşcare pe care le-a suferit în timp ce Alec Baldwin repeta scene ale filmului în New Mexico cu o armă care ar fi trebuit să fie goală, dar care s-a dovedit a fi încărcată. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel