Alec Baldwin le cere celor de la Hollywood poliţişti pe platourile de filmare, pentru a verifica armele
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Alec Baldwin le cere celor de la Hollywood să angajeze poliţişti pe platourile de filmare, pentru ca aceştia să verifice integritatea armelor folosite la filmări. 

„Fiecare platou de film sau televiziune care foloseşte arme, false sau altfel, ar trebui să aibă un poliţist angajat de producţie pentru a monitoriza siguranţa armelor”, a publicat el luni pe Twitter. Un printscreen al mesajului lui a apărut şi pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Apelul lui de acum vine la câteva luni după ce un grup activist a reiterat cererea ca studiourile să nu mai folosească poliţişti pe platourile de filmare sau la evenimente, în urma incidentului care a dus la moartea lui George Floyd, în Minneapolis, în custodia ofiţerilor, scrie Adevărul.

Angelina Jolie, reacţie după incidentul lui Alec Baldwin 

Jolie, în vârstă de 46 de ani, care a lucrat cu arme pe platourile de filmare în multe ocazii, atât ca actor, cât și ca regizor, a declarat că urmează „proceduri care trebuie luate foarte în serios”, atunci când a fost întrebată despre incidentul armat din Santa Fe. 

„Nu îmi pot imagina prin ce trec aceste familii. În acest moment, durerea, tragedia din spatele acestui teribil incident sunt copleșitoare.”

„Întotdeauna am fost foarte atentă, pentru că a trebuit să lucrez de multe ori cu armele. Felul în care lucrez sau verific atunci când regizez, totul ține de anumite proceduri. Pe care trebuie să le iei foarte în serios”, a scris aceasta, citată de Filmnow.

Şi Dwayne Johnson a făcut un anunţ important după ce un glonţ tras din greşeală de Alec Baldwin a ucis-o pe producătoarea filmului Rust, Halyna Hutchins. 

"Nu pot să vorbesc pentru alte companii de producţie, nu pot să vorbesc pentru alte studiouri, dar pot să vă spun că acel incident a creat o nouă optică şi o nouă perspectivă legată de felul în care putem să acţionăm în viitor", a spus starul hollywoodian.

Dwayne Johnson, unul dintre protagoniştii celor mai recente filme din franciza "Fast & Furious", a anunţat că firma lui de producţie va folosi de acum înainte arme din cauciuc şi se va ocupa de rafinarea imaginilor în etapa de post-producţie, fără să îşi facă griji din cauza costurilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel