Alec Baldwin a jucat ruleta ruseacă cu Halyna Hutchins. A tras, deși nu era scris în scenariu
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Surse de pe platoul de filmare al peliculei Rust spun că Alec Baldwin a jucat înaintea tragediei ruleta rusească cu Halyna Hutchins. 

Supervizorul scenariului Rust, Mamie Mitchell, prima persoană care a sunat la 911 după ce Halyna Hutchins a fost împușcată accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare, va intenta un proces împotriva lui Alec Baldwin și a altui producător, scrie Daily Mail

Procesul numește aproape două duzini de inculpați asociați cu producția peliculei, inclusiv Baldwin, producătorii Rust și companiile de producție, armurierul Hannah Gutierrez Reed, prim-asistent regizor David Halls și alții.

Mitchell stătea aproape de directorul de fotografie, Halyna Hutchins, când glonțul de la arma lui Baldwin a rănit-o pe aceasta, iar avocatul ei, Gloria Allred, a intentat un proces care conține noi acuzații cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe ziua tragicului incident.

La mai puțin de patru metri de Halyna

Procesul pretinde fapte precum agresiune, provocarea intenționată de suferință emoțională și provocarea deliberată de vătămări. Mitchell a declarat anterior pentru Associated Press că stătea lângă Hutchins când directorul de imagine a fost împușcat.

„Am fugit și am sunat la 911 și i-am spus „Aduceți-i pe toți, trimiteți-i pe toți”, a spus Mitchell. „Această femeie a dispărut la începutul carierei. Era o femeie extraordinară, rară, foarte rară”, a spus Mitchell. 

Mitchell a spus că stătea la mai puțin de patru metri distanță de Hutchins când a fost împușcată și a fost lovită de reziduurile acelui glonț.

Mitchell, speriată de viitor

„Nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat pe platoul de filmare Rust în acea zi”, a spus ea. „Retrăiesc împușcăturile și sunetul armei din nou și din nou”, a spus aceasta. 

Mitchell a spus că a rămas deprimată și „speriată de viitor”.

„Această tragedie violentă mi-a luat bucuria vieții”, a adăugat ea.

Ea a spus că vrea să prevină astfel de incidente, pentru a nu se repeta.

A jucat ruleta rusească

Allred a susținut că pe platou a fost adusă muniție reală, că directorul adjunct i-a înmânat incorect arma lui Baldwin, iar Baldwin știa că arma nu ar fi trebuit să i se fi înmânat.

„Retrăiesc împușcăturile și sunetul exploziei de la armă din nou și din nou”, a spus Mitchell, în lacrimi amintindu-și amintirea incidentului.

„Alec Baldwin în mod intenționat, fără motiv sau scuză justă, a armat și a tras cu arma încărcată, deși scena care urma să fie filmată nu a cerut armarea și acționarea armei de foc”, a spus Allred. 'Baldwin a ales să joace ruleta rusească cu o armă încărcată fără să o verifice el sau armurierul. Baldwin nu se poate ascunde în spatele directorului adjunct pentru a încerca să se scuze de faptul că nu a verificat el însuși pistolul”, continuă plângerea lui Mitchell.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel