ALDE și PRO România au soluții pentru a scoate România din criză, după 6 decembrie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
ALDE și PRO România vin cu soluții pentru ca România să treacă peste actuala criză cu bine
ALDE și PRO România vin cu soluții pentru ca România să treacă peste actuala criză cu bine
"ALDE și PRO România au devenit o singură echipă prin fuziune și susțin un plan viabil pentru a scoate țara din criză. Primul lucru pe care trebuie să îl facem după 6 decembrie va fi să redeschidem unitățile de învățământ", precizează ALDE într-o postare pe Facebook. 

Cu testare în fiecare săptămână pentru profesori și testare la două săptămâni pentru elevi, școlile pot fi redeschise în siguranță!

O altă măsură pe care o susținem îi vizează pe românii care au dificultăți financiare din cauza acestei perioade. Este vorba despre acordarea unui venit minim de criză, destinat unui important procent al populației. În prezent, sunt foarte mulți români săraci care au rămas fără niciun venit, sunt foarte mulți cei care se întorc din străinătate deoarece nu mai au de lucru acolo, iar în țară nu au nicio sursă de câștig. Acestor oameni trebuie să le asigurăm un minim de supraviețuire, ceea ce a propus explicit PRO România.

În al treilea rând, 80% dintre IMM-uri se vor închide în 2021 dacă nu facem ceva să le salvăm, iar actuala guvernare a demonstrat că nu poate face asta. Noi am inițiat ideea de a la scuti de taxe și impozite, cu condiția de a nu concedia oameni în anul 2021.

Un alt obiectiv marcant al programului de guvernare al PRO România, susținut de ALDE, este implementarea de urgență a Programul Național de Testare. Din punctul nostru de vedere e singura soluție eficientă de a controla și combate răspândirea COVID-19. Nu poți să ții oamenii în case la nesfârșit, dar poți să testezi repetat și să izolezi bolnavii, nu oamenii sănătoși.

Împreună ALDE și PRO România vin cu soluții pentru ca România să treacă peste actuala criză cu bine. În urma fuziunii dintre cele două formațiuni, vocea noastră este mai puternică", se precizează în comunicatul ALDE.

#ALDE #PRORomania #fuziune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel