ALDE Dâmbovița, apel către Opoziția majoritară din Parlament: Fiți bărbați! Asumați-vă guvernarea!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ionel Petre
Ionel Petre
ALDE Dâmbovița, prin vocea liderului organizației județene, Ionel Petre, face un apel la majoritatea parlamentară pentru a introduce  moțiunea de cenzură în vederea schimbării Guvernului Ludovic Orban.      

"Toți sunt nemulțumiți, toți critică actuala guvernare, însă doar atât! De ce? De ce vă mulțumiți doar cu poziția confortabilă de a fi în opoziție?

Faceți un pas în față! E clar că Guvernul Orban este depășit de situație, de orice situație… Este timpul pentru o moțiune de cenzură!

Fiți bărbați! Asumați-vă guvernarea!

Nu mai așteptați alegerile! Nu așteptați să treacă nebunia aceasta pandemică. Acum este momentul ca politicienii, de orice culoare, să dovedească faptul că vor să facă ceva pentru popor, că vor să schimbe ceva în România.

Actuala majoritate parlamentară nu are voie să tacă și să rămână în opoziție, plângându-se de deciziile neinspirate ale liberalilor, atâta timp cât poate prelua frâiele conducerii!

Am mai trecut prin schimbări de Guvern prin moțiuni de cenzură. Poate că este timpul să facem ceva, pentru ca Orban și ai lui să nu creadă că sunt de neatins.

Și-au bătut joc de noi suficient!

Este timpul pentru schimbare!

Este timpul pentru demonstrarea "bărbăției" politice!

Nu mai așteptați să iasă poporul în stradă!    

V-ați asumat rolurile de politicieni, utilizați-le așa cum este normal!", se arată în comunicatul  organizației județene ALDE Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel