Albion Rrahmani s-a accidentat în Andora - Kosovo. Dan Şucu, mesaj clar: Nu se pune problema să vină cu maşina la Bucureşti
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Atacantul Albion Rrahmani, de la Rapid Bucureşti, s-a accidentat în meciul dintre Kosovo şi Andorra din preliminariile CE 2024 şi a fost scos pe targă de pe teren. 

”Este o veste proastă, evident, pentru noi. Sperăm ca lucrurile să nu fie atât de grave precum s-au prezentat aseară. Când am auzit… Trebuie să ai inimă tare când intri în fotbal pentru că apar tot felul de surprize neplăcute, când nu te aştepţi.

De azi-noapte suntem în contact permanent cu agentul jucătorului, Rrahmani este în drum spre casă, vom face toate demersurile necesare ca în această seară să ajungă la Bucureşti. Dacă va fi cazul, îi vom trimite şi un avion privat.

Timpul este esențial. Să îl aducem cât mai repede la Bucureşti, să vedem ce are şi să înceapă recuperarea. Este drum de 12 ore de la Priştina la Bucureşti. Nu se pune problema ca el să vină cu maşina. De aceea vă spun că o să găsim orice fel de soluţie ca să îl punem pe avion şi să îl aducem la Bucureşti. Pentru că lucrurile acestea contează foarte mult şi timpul pe care trebuie să îl rezolvăm este foarte rapid.

Este vorba de respectul clubului Rapid pentru jucător, întotdeauna noi ne-am respectat jucătorii pentru că şi noi aşteptăm acelaşi respect din partea jucătorilor pentru Rapid. Rrahmani este un fotbalist extrem de valoros, un om deosebit, ne-a ajutat enorm până acum”, a declarat Dan Șucu, potrivit Fanatik

”Timpul este foarte important şi ar fi ideal ca în această seară Rrahmani să ajungă în Bucureşti. Daniel Niculae va merge cu el la doctorul nostru, la domnul Vlad Georgianu, pentru a-l băga în programul de recuperare.

Vlad Georgianu este doctorul care l-a recuperat şi pe Papeau, este un specialist eminent, avem încredere deplină în el şi ne-a ajutat de fiecare dată cu cazurile delicate de la echipă. Iar Rrahmani va intra şi el pe mâna lui Vlad Georgianu”, a mai adăugat acționarul majoritar al celor de la Rapid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel