Alberto Caraian (consilier local Sector 1) a demisionat după ce a apărut direct din duș la ședința extraordinară de CL - Update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Consilierul local PSD, Alberto Caraian, a apărut în direct, în timpul ședinței Consiliului Local Sector 1 București în timp ce se afla în baie, sub duș. Apoi a demisionat, transmite PSD.

Update:

„În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia.

În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR”, a transmis PSD.

Update

Inițial, clipul cu ședința publică de CL unde apărea și momentul cu Alberto Caraian era public. Ulterior, videoclipul nu a mai fost disponibil pentru câteva zeci de minute.

De asemenea, ședinţa Consiliului Local Sector 1, care avea pe ordinea de zi mai multe proiecte, printre care şi aprobarea bugetului autorităţii locale pe 2023, a fost suspendată vineri, la propunerea reprezentantei PSD Daniela Popa, pe motiv că de la reuniune a lipsit primarul Clotilde Armand.

'Cred că este singurul primar din România care are zero audienţe. (...) Am primit acest răspuns ieri chiar, pentru că se află în stare de urgenţă din pandemie, nu oferă audienţe, aşa cum este obligată de lege. Astea sunt obligaţii. (...) Vine (în Consiliul local - n.r.) şi nici măcar nu salută şi ar trebui să fie aici, prezentă de fiecare dată. De un an de zile nu a mai fost în acest scaun. Haideţi să suspendăm şedinţa, poate îşi revine şi dumneaei până săptămâna viitoare şi să vină aici să votăm. (...) O să suspend şedinţa tocmai pentru a-i atrage atenţia doamnei Armand să vină şi să îşi facă treaba de primar', a transmis Daniela Popa. 

Știrea anterioară

Imaginile postate în direct pe site-ul primăriei au stârnit amuzamentul colegilor aflați în ședință.

Video integral:

”Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a scris apoi pe pagina sa de Facebook Alberto Caraian.

”Fac parte din comunitatea romilor, cât și din cea a membrilor bisericilor neoprotestante. Aceste comunități au nevoie de o voce, dar, din păcate, stigma și greutățile atrase de aceasta le-au redus la tăcere. Simt și știu că pot să reprezint cu onoare minoritățile din Sectorul 1, pot să ajut la dezvoltarea unor programe de integrare, pot să lupt pentru egalitate de șanse”, se prezenta Alberto Caraian, în timpul campaniei electorale din anul 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel