Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Germania
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Albert Florian Balint a fost adus, vineri seara, pe Aeroportul Otopeni, unde a fost preluat de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale.

Fiul lui Sile Cămătaru a fost depistat în ianuarie 2021, în Germania, în urma colaborării dintre autoritățile judiciare române și germane, acesta fiind  dat în urmărire generală pentru infracțiuni la regimul circulației.

”Astăzi, 12.02.2021, a fost extrădat din Germania, un bărbat de 32 de ani, din Bucuresti,  pe numele căruia Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier”, a transmis Poliţia Capitalei.

Pe 24 septembrie 2020, Judecătoria Slatina a emis pe numele lui Albert Balint un mandat de arestare preventivă, pe o perioada de 30 de zile, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. Albert Balint a mai fost arestat pentru infracțiuni cu violență și a fost implicat într-un dosar de trafic de droguri.

Pe 19 octombrie 2019, fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr la intrarea într-un club de manele din Timișoara. Victima era implicată într-un dosar de cămătărie și trafic de droguri. Polițiștii l-au prins în București, pe 15 decembrie 2019, după o urmărire ca-n filme și după ce au tras focuri de armă. Albert a fost prins, atunci, cu permisul suspendat. A fost reținut, dar, pe 17 decembrie 2019, a fost eliberat după ce victima și-a retras plângerea.

Pe 27 decembrie 2019, agenții Secției nr. 6 Găneasa au oprit în trafic un autoturism. Albert a fost din nou reținut pentru 24 de ore: conducea cu permisul suspendat și se afla sub influența drogurilor. Pe 9 ianuarie 2020, Parchetul Judecătoriei Slatina l-a trimis în judecată pentru conducere fără permis şi refuz de la prelevarea de mostre biologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel