Alan Walker, Tiësto și Salvatore Ganacci vin în septembrie la București. Festival grandios în Parcul Izvor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com
După un an atipic, marcat de pandemie, care a ținut o lume întreagă pe loc, iubitorii de muzică EDM și tehno se pot bucura de experiența SAGA Festival la București cu un line-up complex care include peste 50 de artiști cunoscuți la cele mai mari festivaluri din lume.  

După Amsterdam Music Festival, Armin Only și EDC, ALDA (AMF) și Insomniac (EDC), doi dintre liderii mondiali ai festivalurilor electronic dance music, anunță cei mai mari artiști ai lumii pentru prima ediție Saga Music Festival, se arată într-un comunicat de presă. 

Primul festival de muzică din București va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie în Parcul Izvor din București. 

Într-o perioadă esențială pentru sectorul cultural din lumea întreagă, fondatorii SAGA dezvăluie acum nume faimoase care vor fi prezente pe scenele festivalului care promite deja să fie unul dintre cele mai importante evenimente din 2021. 

Line-up-ul include nume sonore


Pe scena principală SAGA Festival vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W.

”Sunt încântat că putem aduce experiența SAGA Festival la București și că artiști precum Alan Walker, Tiësto, Carl Cox, Timmy Trumpet vor crea o atmosferă extraordinară după un an greu, marcat de pandemie. Sunt optimist că putem organiza SAGA în septembrie, suntem în legătură constantă cu autoritățile, avem argumente să credem că putem organiza festivalul în condiții de siguranță. De altfel, ne pregătim de EDC Las Vegas și EDC Europe în Lisabona”, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel