Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular. Care este acum starea actorului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Alain Delon: Este un omagiu postum adus în timpul vieții mele
Alain Delon: Este un omagiu postum adus în timpul vieții mele
Celebrul actor francez Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular. În prezent acesta se află internat la o clinică în Elveția. 

Actorul francez Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular în urmă cu câteva săptămâni şi a avut o "uşoară" hemoragie cerebrală, iar în prezent se odihneşte într-o clinică din Elveţia, a anunţat joi fiul său cel mare, Anthony Delon, citat de AFP.

Funcţiile sale vitale sunt "perfecte, iar starea lui este stabilă, potrivit medicilor", a precizat Anthony Delon într-o declaraţie transmisă AFP.

"Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi a avut uşoară hemoragie cerebrală", a explicat el în text.

"A fost operat la Pitié-Salpętričre (spital din Paris, n.a.), unde a stat trei săptămâni la terapie intensivă. Întreaga familie a stat cu rândul la patul său, fratele meu, sora mea şi mama mea, Nathalie", a precizat el.

"Tatăl meu s-a întors în Elveţia şi se odihneşte liniştit într-o clinică", a continuat el. "Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte îndeaproape recuperarea şi ne ţine la curent cu evoluţia zilnică", se precizează în finalul declaraţiei.

Presa internațională a scris despre starea actorului

În ultimele săptămâni, mai multe reviste dedicate celebrităţilor, printre care Closer şi Here, au susţinut că actorul a fost victima unui accident cardio-vascular şi a unei hemoragii cerebrale.

La jumătatea lunii iunie, anturajul profesional al lui Alain Delon a precizat pentru AFP că actorul a fost internat la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine (Hauts-de-Seine) "pentru vertij şi dureri de cap aparent minore". "Simptome ale unei aritmii cardiace de care suferă actorul", a explicat sursa precizând că vedeta a fost supusă unor examene medicale şi urmează să fie externată curând".

Figură sacră a cinematografiei, Alain Delon a primit un Palme d'Or pentru întreaga carieră la Cannes în urmă cu câteva săptămâni, distincţie înmânată de fiica sa, Anouchka.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel