Al doilea inculpat din crima de la Sibiu, adus în țară. Alina Gorghiu: Mai devreme sau mai târziu, toți fugarii sunt prinși
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cristian Marian Minae, al doilea inculpat din cazul crimei de la Sibiu, a fost adus în țară.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a postat pe Facebook un reel, în care și-a exprimat mulțumirea pentru buna colaborare dintre autoritățile din România și cele din Irlanda, care a făcut posibilă trimiterea în țară a lui Cristian Marian Minae, unul dintre inculpații crimei de la Sibiu de toamna trecută.

„Sigur știți de cazul Kreiner și crima odioasă de la Sibiu. Marian Cristian Minae, unul dintre inculpați, a fost adus astăzi în țară. A fost găsit în Irlanda. Mulțumesc pentru buna colaborare dintre autoritățile române și cele irlandeze, pentru că în felul acesta, predarea sa a fost posibilă într-un termen foarte scurt.

La începutul lunii noiembrie, această crimă de la Sibiu a șocat întreaga Românie. Suspecții faptei au fugit din țară, dar doi dintre cei trei sunt astăzi înapoi. Vă asigur că nimeni nu scapă de justiția din România. Mai devreme sau mai târziu, toți fugarii sunt prinși, sunt aduși în țară, iar judecata și urmează cursul firesc“, a spus Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

Cel de-al treilea suspect al crimei este în continuare căutat, acesta fiind considerat „capul“ din spatele acestei crime, iar cele mai noi informații pe care le au autoritățile spun că acesta s-ar afla în Statele Unite ale Americii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel