Ajutor pentru părinţi. UNICEF a lansat aplicaţia Bebbo
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Senatul României și UNICEF au lansat în limba română Bebbo, o aplicație mobilă de educație parentală pentru îngrijirea copiilor cu vârste între 0 și 6 ani.

 Noua aplicație mobilă le oferă părinților din România sfaturi sigure și utile cu privire la toate aspectele legate de sănătatea și bunăstarea copiilor lor, potrivit comunicatului de presă al UNICEF.

Aplicația Bebbo este gratuită și oferă părinților sfaturi de specialitate cu privire la o gamă largă de aspecte legate de sănătatea și dezvoltarea copilului, de la nutriție și alăptare la învățarea timpurie și valoarea jocului, parentingul receptiv, protecție și siguranță. 

Bebbo include, de asemenea, îndrumări specifice pentru părinți și îngrijitori cu privire la modul în care să se îngrijească de propria sănătate. 

Bebbo a fost dezvoltată la nivel regional de către UNICEF cu sprijinul Agenției Austriece pentru Dezvoltare și al Uniunii Europene și este disponibilă în alte 14 țări din Europa și Asia Centrală. Până în prezent, la nivel regional, aplicația este folosită de peste 100.000 de utilizatori, potrivit comunicatului.

Bebbo poate fi descărcat gratuit și instalat în câteva secunde prin Google Play sau App Store.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel