”AICI trebuia să vină secretarul de stat”. Se vorbește despre investiții majore, în timp ce orașul arată așa!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ziarulunirea.ro
foto ziarulunirea.ro
Cetățenii fac apel pentru investiții pentru contribuabili. 

Omul lui Ghinea, la Aiud

Csilla Hegedus, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și proiectelor Europene, a efectuat joi o vizită de lucru în municipiul Aiud. Au mai participat subprefectul județului Alba, primarul municipiului Aiud, viceprimarul și administratorul public, iar discuția s-a axat pe subiecte legate de oportunitățile municipiului Aiud în materie de investiții și finanțări europene viitoare.

A doua zi după întâlnirea de lucru, primarul municipiul Aiud anunțat pe Facebook: ”Râpa Robilor din Aiud este unul din cele cinci obiective din România referitoare la totalitarism care vor beneficia de finanțare prin Ministerul Investițiilor și proiectelor Europene. Informația mi-a fost confirmată ieri de doamna Csilla Hegedus – secretar de stat în Ministerul Investițiilor și proiectelor Europene, în timpul vizitei de lucru desfășurate la Aiud.”

”Aici trebuia să vină secretarul de stat”

Ar fi trebuit să fie o veste bună, dar oamenii atrag atenția asupra altor aspecte-cheie, ce le pun viața în pericol. Un cetățean din Aiud a arătat cum arată un banal trotuar, reparat după ce soția sa a căzut și s-a lovit grav.  El cere investiții și pentru cetățenii care contribuie la bugetul statului.

Iată ce a declarat un cetățean pentru ziarulunirea.ro:

”Aici trebuia să vină secretarul de stat, să vadă în ce stare este trotuarul blocurilor D1 și D2, de pe strada Gheorghe Doja, cartierul din parc.

Numai după ce am depus plângere la primărie și plângere penală s-a „rezolvat” problema, priviți și dumneavoastră ce peteceală! În luna decembrie a anului trecut soția mea s-a împiedicat și a suferit leziuni serioase în zona capului și a toracelui, vă trimit și poze, dar din motive personale vă rog să nu le publicați. (n.r. poze cu leziunile suferite de soție). 

Poate că ar trebuie găsite și metode de finanțare pentru trotuare și spații verzi, investiții și pentru noi cei ce contribuim prin taxele și impozitele pe care le plătim la societatea aiudeană și administrația locală”. 

Vezi și: De ce nu e România, Germania și nici Bulgaria, Danemarca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel