Păr gras? Mihai Despina spune cum ar trebui să folosești șamponul corect dacă ai această problemă / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
FOTO: KELARU DENISA
FOTO: KELARU DENISA
La emisiunea „Ținuta la control”, de pe DC News și Spectacola, realizată de Romina Băluță, invitatul Mihai Despina, hairdresser, a vorbit despre miturile legate de îngrijirea părului.

Mihai Despina consideră că un șampon sau tratament trebuie lăsat mai mult să acționeze pentru a fi mai eficient.

„Este adevărat. În cazul persoanelor cu probleme la nivelul scalpului, de exemplu, al doilea șampon trebuie lăsat să acționeze câteva minute. Sunt șampoanele pentru calmarea scalpului sau șampoanele anti-mătreață și ele se lasă câteva minute să acționeze. Același lucru se aplică în cazul balsamului, măștii sau tratamentului de păr. Automat, cu cât este lăsat mai mult să acționeze, părul arată mult mai bine.”, a spus Mihai Despina. 

Acesta a demontat mitul potrivit căruia dacă îți vopsești părul, acesta va încărunți mai repede.

„Este fals. Albirea firelor de păr se produce din cauza lipsei melaninei din organism și unele persoane cred lucrul acesta pentru că vopsindu-se, ele nu mai văd cât păr alb au. În timp, firele de păr alb se înmulțesc și dacă stau o perioadă mai lungă nevopsite spun: „Mi s-a albit părul mai rău pentru că m-am vopsit”. Este din cauza melaninei care încet, încet dispare din organism și apar mai multe fire de păr alb.”, a mai spus hairdresser-ul. 

VEZI ȘI: Mihai Despina, greșeala pe care o facem când aplicăm balsamul. De asemenea, demontat și mitul despre coafat și distrugerea părului - https://www.dcnews.ro/mihai-despina-greseala-pe-care-o-facem-cand-aplicam-balsamul-de-asemenea-de-montat-si-mitul-despre-coafat-si-distrugerea-parului_911346.html

VEZI ȘI: Mihai Despina, hairdresser: Mama unui prieten, în 10 minute, din roșcată s-a făcut blondă prin această metodă. Să nu faceți așa ceva! video - https://www.dcnews.ro/mihai-despina-hairdresser-mama-unui-prieten-in-10-minute-din-roscata-s-a-facut-blonda-prin-aceasta-metoda-sa-nu-faceti-asa-ceva-video_911086.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel