Ai hemoroizi? Constipație? Eliminare incompletă a scaunului? Soluție care rezolvă problemele: fără medicamente sau tratamente naturiste! / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
wc / pexels
wc / pexels
Hemoroizii afectează aproximativ 80% din populație și este însoțită de simptome neplăcute, dar există o metodă care vă ajută să-i țineți departe: fără medicamente sau tratamente naturiste!

Știai că poziția în care stăm la toaletă influențează mult apariția hemoroizilor? Mergem la toaletă greșit. Și nu de ieri, de azi, ci de la crearea WC-ului modern. Poziția pe care o avem pe WC este incorectă, sunt de părere experții. Cea corectă, anatomică, este cea de pe WC-ul turcesc. 

Poziția ideală este ghemuit, cu picioarele flexate spre abdomen. În acest mod, capacitatea cavității abdominale este diminuată și se pune presiune pe zona intra-abdominală, ceea ce ajută procesul.

Totul depinde de mușchiul puborectal. Acesta acționează asemenea unei praștii asupra rectului și menține continența. Atunci când ne așezăm pe toaletă, se eliberează doar parțial. Dar în poziție de ghemuit, eliberarea este totală, lucru care duce la ușurarea procesul.

Ghemuirea este mai sănătoasă

Stilul nostru de viață s-a înrăutățit de când am adoptat WC-ul modern. Există tot mai multe cazuri de constipație, hemoroizi, apendicită. Cercetătorii spun că poziția în care stăm pe WC a avut o influență asupra acestora, alături de o dietă săracă în fibre.

Dar cum facem să stăm ghemuit?

Ne putem ajuta de un lighean pe care să-l punem întors sau ne putem cumpără un scăunel special pentru acest lucru. Un astfel de obiect, care să ne ține picioarele mai sus, pune corpul în poziția fiziologică naturală și corectă de tip ghemuit, pentru o eliminare ușoară, rapidă și completă, fără forțare! Un colon sănătos este cheia pentru o stare generală de bine. 

Dezavantajele poziției șezând pe wc, fără scăunel:

Constipație, hemoroizi, încordare, eliminarea incompletă, stagnarea fecalelor, boli ale colonului.

                                                                                                                                                                       

Avantajele poziției ghemuit, obținută prin utilizarea unui taburet sau un produs asemănător:

Previne și combate constipația, asigură o eliminare sănătoasă, fără încordare, previne și ameliorează hemoroizii, fără stagnarea fecalelor, reduce balonarea și disconfortul abdominal, Pune corpul în poziția fiziologică pentru o eliminare naturală, eliminare rapidă, ușoară și completă. 

Pe toaleta modernă, unghiul format este de 90 grade, colonul este strangulat de mușchi, ceea ce face eliminarea dificilă și incompletă, blocând îndepărtarea materiilor fecale și punând presiune pe intestin.

Scăunelul înălțător pentru wc (sau orice alt obiect similar aveți în casă), îndreaptă colonul reducând efortul, presiunea asupra perineului și asupra venelor anusului și rectului, cu ajutorul gravitației, eliminarea realizându-se ușor, rapid și complet!

Cum se utilizează taburetul înălțător

Te așezi pe vasul de toaletă, ca de obicei. Tragi taburetul de sub toaletă și așezi picioarele pe el, apoi te înclini înainte lejer. După utilizare, se glisează înapoi sub vasul de wc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel