Agresorul din Onești ar fi cerut 300.000 euro pentru răscumpărare
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 01 Martie, 20:28
WhatsApp
Agresorul din Onești ar fi cerut 300.000 pentru răscumpărare
Un barbat de 68 de ani din Onești a sechestrat doi muncitori care îi renovau apartamentul, a sunat la 112, și a amenințat că îi omoară. Negocierile au dat greș, iar polițiștii au intrat în forță, moment în care agresorul i-a înjunghiat pe cei doi ostatici.

Bărbatul de 68 de ani a fost proprietarul apartamentului respectiv până recent, când l-a pierdut în urma unei executări silite. El a reușit să intre cumva în casa în care munceau cei doi tineri pentru a o renova, i-a luat ostatici și a sunat apoi la 112. A amenințat că îi ucide pe cei doi. Conform România TV, bărbatul ar fi cerut 300.000 euro pentru răscumpărare.

Muncitorii care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți

„Urmare a deplasării forțelor de ordine la fața locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuții și negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunțe la acțiunile sale.

La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine.

În sprijinul persoanelor aflate în apartament, s-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit. La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat”, transmit reprezentanții Poliției Bacău, despre intervenția din blocul din Onești.

G Ad:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea cercetărilor.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro