Data actualizării:
Data publicării:

O femeie a fost împinsă din autobuz după ce a fost pipăită /video

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Autoritățile din Argeș au lansat un apel către comunitatea locală în urma unei agresiuni sexuale ce a avut loc într-un autobuz din Pitești.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care un tânăr agresează o fată și apoi o împinge din mijlocul de transport în comun.

Potrivit informațiilor furnizate de către Poliția Municipiului Pitești, investigațiile sunt în desfășurare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiuni de agresiune sexuală și acte de violență. Autoritățile au găsit individul care a provocat agresiunea.

Conform relatărilor, evenimentul a avut loc duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 14:00, în proximitatea unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești. Suspectul, însoțit de alți patru tineri, ar fi atins-o pe tânăra victimă în mod inadecvat în timp ce se aflau în autobuz, iar ulterior ar fi împins-o afară din vehicul, provocându-i căderea.

"Deși au fost întreprinse acțiuni de căutare în imediata vecinătate a locului incidentului și la liceele din zonă, cei implicați nu s-au prezentat la autorități în ciuda faptului că erau conștienți de investigațiile în curs. Rugăm pe oricine deține informații relevante cu privire la identitatea agresorului sau a celorlalți tineri prezentați în imagini să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești la numărul de telefon 0248 607 009", a declarat reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, înainte ca făptașul să fie găsit.

Primarul din Pitești: Bărbatul căutat de oamenii legii pentru incidentul scandalos s-a prezentat la o secție de poliție

Imaginile au fost publicate și de primarul din Pitești, Cristian Gentea.

„INFORMAȚII NOI:

Bărbatul căutat de oamenii legii pentru incidentul scandalos din stația de pe Bulevardul Petrochimiștilor s-a prezentat la o secție de poliție!

A fost posibil acest rezultat rapid după campania exemplară de mobilizare a piteștenilor, cetățenilor și jurnaliștilor, având ca scop identificarea sa.

Vă mulțumesc, tuturor! Respect pentru Pitești!

APEL INIȚIAL, 1 martie 2024, ora 10:30:

Recunoașteți personajele?

Piteșteni, haideți să sprijinim reprezentanții Poliției și să demonstrăm că nu tolerăm - în comunitatea noastră - indivizii agresivi, mojici și care ne pun în pericol siguranța familiilor!

O domnișoară a fost hărțuită și agresată, într-o stație de pe Bulevardul Petrochimiștilor, dar și ulterior, după ce a urcat în autobuz. Au pipăit tânăra, după care - când i-a amenințat cu Poliția - au îmbrâncit-o din autobuz!!

Sistemul de supraveghere video din Pitești a suprins imagini care pot ajuta autoritățile să îi identifice pe agresori!

Poliția face apel la noi toți, iar eu fac apel la dumneavoastră!

Suntem o comunitate puternică, solidară și mândră! E timpul să reacționăm și să o demonstrăm!

Iată datele furnizate de IPJ Argeș, precum și imaginele aferente:

IPJ ARGEȘ: CUNOAȘTEȚI BĂIEȚII DIN IMAGINI?

Apel public într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, în care este necesar sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității celor implicați.

Polițiștii de investigații criminale piteșteni desfășoară verificări pentru identificarea unui tânăr (ce poartă haine deschise la culoare) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe Bd. Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliție.

Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009.

Împreună, putem ajuta autoritățile!”, a scris Cristian Gentea, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel