Elon Musk dezvăluie că a primit un email de la Twitter: Acesta este un e-mail real / Ai doar 30 de zile la dispoziție / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Instagram Elon Musk
Sursă foto: Instagram Elon Musk
Elon Musk a primit un email de la compania Twitter.

Elon Musk a anunțat pe pagina sa de Twitter că tocmai a primit un email de la compania pe care a achiziționat-o: 

„Tocmai am primit acest e-mail de la Twitter. Acesta este un e-mail actual, real, care a fost generat automat“, a scris Elon Musk.

„Hey, Elon,

Este timpul să începi Mannaging Twitter 101

Twitter (M101) acoperă și ce înseamnă să fii un manager bun la Twitter, arătându-ți cum să creezi oportunități de impact, să-ți ajuți urmăritorii să se dezvolte și să demonstrezi grija pentru echipa ta.

Psst ... ai doar 30 de zile la dispoziție pentru a finaliza acest curs obligatoriu. După ce îl termini, te vom înscrie în Managing Twitter 201“, se arată în emailul primit de Elon Musk.

CITEȘTE ȘI     -     Miliardarii lumii, petrecere la Bran. Chirieac: România e pe Twitter. Toată diplomația nu a promovat țara noastră după 2004 cât au făcut-o Elon Musk și ai lui în 48 de ore

Elon Musk ar fi fost primit cu țuică de prune, pâine și sare la o stână turistică din Poiana Brașov: Pâinea coaptă și produsele de patiserie sunt unele dintre marile bucurii ale vieții

Miliardarul Elon Musk a petrecut sâmbătă seara la o stână turistică din Poiana Brașov. Alături de el sunt și alți miliardari, dar și vedete de la Hollywood. Oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești.

Petrecerea de Halloween continuă la castelul legendar al contelui Dracula, de la Bran, potrivit unor surse.

VEZI ȘI     -    Primele imagini de la petrecerea de Halloween la care a participat Elon Musk. Turiștii nu au mai găsit cazări în Bran / foto + video

Elon Musk, întâmpinat la stână cu pâine, sare și țuică

O stână turistică din Poiana Brașov a fost aleasă pentru petrecerea miliardarilor, organizata de Elon Musk. În zona izolată, bine împrejmuită, oaspeții au fost aduși pe rând, în minivanuri. Au fost întâmpinați de gazdele din România în jurul orei 19.30 cu pâine, sare și țuică de prune.

Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor.

O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe, dar și zgomote misterioase ca într-un film de groază.

Multe dintre mașinile ajunse în acel loc au fost întoarse din drum. Cei de la securitate le-au spus șoferilor că este un eveniment privat.

Detalii au răzbătut după ce unii participanți au postat imagini pe rețelele sociale. S-au purtat ținute inspirate din serialul Game of Thrones, iar unii și-au acoperit chipurile cu măști sau picturi. Efecte speciale și lumina discretă au întregit atmosfera (citește continuarea AICI).

VEZI ȘI     -    EXCLUSIV  Trafic restricţionat în zona Castelului Bran, pentru petrecerea lui Elon Musk - surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel