Află cu ce cadou s-a întors Vanghelie din America şi ce a dăruit el în schimb în cadrul întâlnirilor „foarte excelente”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie
Stilouri cu steagul României. Acestea sunt cadourile pe care Vanghelie le-a făcut oficialilor americani. În schimb, el a primit un dop de cristal. Primarul sectorului 5 al Capitalei susține că a fost chemat în vizită și în mai, calificând întâlnirile avute drept „foarte excelente”.

Primarul Marian Vanghelie s-a întors nu doar plin de experienţe unice din America, ci şi cu ceva cadouri. La revenirea în Bucureşti, Vanghelie a detaliat ce cadouri de protocol le-a oferit personalităţilor cu care s-a întâlnit şi ce a primit la rândul său, printre suvenirurile pe care le-a adus acasă fiind şi un dop de cristal, informează NewsIn. "Evident că am primit de la primarul Washington-ului sigiliul oraşului, şi noi am dat un stilou cu steagul României, la întâlnirea cu consilierul domnului Obama i-am dat un stilou cu harta României şi a NATO, cu harta României şi Europa. Sunt lucruri protocolare, le-am dat câte un album cu România, cu Bucure?tiul, lucruri care se practică în toată lumea civilizată", a explicat edilul sectorului 5. Vanghelie a subliniat că a avut întâlniri şi cu "foarte multe companii de renume, primele din America", primind de la reprezentanţii uneia dintre ele, Lockheed Martin, un dop de cristal.

Vanghelie spune că a fost invitat din nou în Washington în luna mai, datorită întâlnirilor „foarte excelente”

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a declarat la sosirea de la Washington, că a fost invitat de către mai mulţi oficiali să revină în capitala federală americană în luna mai, conform Mediafax. Vanghelie a declarat, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, că vizita la Washington a decurs mai bine decât se aştepta, deşi s-a suprapus cu prezenţa preşedintelui Chinei în capitala SUA. "Am avut un mic dezavantaj, am picat exact cu preşedintele Chinei, însă ceea ce a fost important a fost că totuşi am fost primit la Casa Albă... Am picat într-un moment complicat a fost o situaţie complicată la Casa Albă şi totuşi şi-au făcut timp şi m-au primit", a afirmat Marian Vanghelie. Vanghelie a caracterizat întâlnirile avute la Washington drept "foarte excelente", el ezitând să dea însă detalii despre eventuale înţelegeri sau contacte puse la punct în întâlnirile pe care le-a avut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel