Data actualizării:
Data publicării:

Afirmațiile Ducesei de Sussex, puse la îndoială de conservatoarea Candace Owens. „Este o narcisistă”

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook - Candace Owens
Facebook - Candace Owens
O comentatoare TV conservatoare a atacat afirmațiile privind gândurile de suicid și rasismul din interiorul familiei regale britanice, aparținând Ducesei de Sussex, soția Prințului Harry.

Comentatoarea conservatoare Candace Owens a pus la îndoială afirmațiile Ducesei de Sussex din interviul acordat realizatoarei TV, Oprah Winfrey, informează RT. Owens a numit-o pe Meghan narcisistă, spunând că afirmațiile acesteia sunt false. Ducesa a făcut o plângere  postului ITV, după ce unul dintre prezentatori, Piers Morgan, s-a arătat sceptic și chiar sarcastic în privința gândurilor de suicid ale Ducesei.

Comentatoarea a subliniat că Morgan „a fost în asentiment cu noi când a demascat-o pe Meghan Markle și minciunile ei flagrante”. Tot aceasta mai susține că Meghan nu spune aceeași poveste, întrucât aceasta declara în trecut că nu citește presa britanică, dar în interviu a spus că a fost afectată de ceea ce se scrie. ”Te uiți la ea și nu poți să spui sigur, doar uitându-te, că e de culoare”, a mai subliniat Owens, afirmând că acuzațiile de rasism nu pot sta în picioare. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel