Afară, afară, manipulare ordinară, i-a cerut Boc lui Striblea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
val-valcu
val-valcu

Pe vremea când cădea în cap, la talk show, Boc părea simpatic. Acum, când oamenii se aruncă în cap, din cauza lui, Boc e plictisitor. Mai plictisitor chiar decât Cristian Diaconescu, dacă așa ceva e omenește posibil...N-aș fi vrut să fiu în pielea lui Striblea. Eu când vreau să fluier, fluier, când vreau să dorm, dorm. Ce-ar fi fost să sforăie moderatorul în timp ce premierul, ca mașina de cusut, taca, taca, înșira litaniile de acum cunoscute: am evitat derapajele, o să creștem sănătos, Tăriceanu e nașpa etc. ?

Pe final, Striblea i-a făcut un servicu: a tras o dungă galbenă pe ecran și a scris că Mironescu nu a fost favorizat de partid. Boc a luat foc. Aproape că a părut om, nu mașină. Era supărat că s-a scos un citat din context. Păi, de ce nu se supără pe DNA, când îi anchetează dușmanii? Exact asta face instituția respectivă: înregistrează și scoate din context citate, pe care le oferă presei. După ce se termină circul mediatic, Justiția îi scoate pe cei ascultați din arest și toți se duc acasă. Să-i strige și Rodicăi Culcer ”manipulare ordinară”, pentru faza cu flagrantul lui Remeș, nu l-am auzit pe dl. Boc.

Oricum, enervarea a fost ca un curent electric aplicat unui mort:  bâțâie cât de cât, dar când îl scoți din priză rămâne lat. Cam așa și cu discursul premierului. Numai dl. Băsescu știe cum va recâștiga încrederea populației acest șef de guvern. Poate să arunce cu apă, ca Marinescu sau să danseze ca Talmăcean? Ori, fiindcă trage de fiare, la sală, să rupă lanțuri, în platou, simultan cu Brândușa Novac, care aleargă doi tigri, în fundal, în timp ce Andreea Paul Vass își pune un nas roșu și îi dă lui Dinescu peste țurloaie cu un ciocan de plastic,  fluierând din vuvuzelă, la fiecare creștere a PIB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel