Adversara Simonei Halep, în extaz după victoria carierei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Guangzhou, după înfrângerea suferită în fața numărului 74 mondial, scor 6-4, 6-3. Cehoaica Denisa Allertova a vorbit la finalul partidei despre victoria carierei sale, în fața principalei favorite a competiției.

Vezi și: Meci complicat pentru Simona Halep. Înfrângere fără drept de apel

"Mă simt extraordinar! Am câștigat împotriva Simonei Halep! Este o mare jucătoare, numărul 2 WTA. Pot să respir acum!", a declarat Denisa Allertova, conform digisport.ro.

Cehoaica a recunoscut că a fost prima oară când a jucat împotriva unei jucătoare atât de bine clasate și prima dată când a învins o adversarp din top 10 mondial. Ea și-a amintit că a învins-o cândva și pe Carla Suarez Navarro, dar la acel moment jucătoarea din Spania nu era între primele zece din ierarhia WTA.

"La US Open am jucat împotriva Carlei Suarez Navarro, de asemenea o jucătoare uimitoare, de Top 10 în mod normal, și am învins-o, însă este prima oară în viața mea când înregistrez o asemenea victorie", a mai spus Denisa Allertova.

Cehoaica a fost întrebată cum a reușit să o învingă pe favorita turneului și a doua jucătoare a lumii în acest moment: "Nu știu. Am încercat să mă concentrez la fiecare punct, fără să mă gândesc cine e de partea cealaltă a fileului. M-am concentrat doar asupra mea și asupra jocului meu. Am luptat pentru fiecare punct și a funcționat. Sunt atât de fericită!", a răspuns Denisa Allertova.

Citește și: Monica Niculescu-Yanina Wickmayer. Românca a fost învinsă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel