Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 15 ian 2022, 17:20
WhatsApp
Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca Sursa: Facebook
Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca Sursa: Facebook
Adriana Săftoiu, deputat PNL între 2016 şi 2020, a transmis un mesaj, după o nouă tragedie petrecută în România, cazul fetiței ucise de un polițist în București.

'Dosarul "polițistului" care dă cu bocancul în trupul copilei prăbușite pe caldarâm ne șochează. Ne-a șocat si dosarul "Caracal". Nici până astăzi nu știm nimic. Șocant e că încă ne mai șochează. România e captiva unei clase politice nesimțite. Cum a ajuns acest "polițist" în sistem? La fel cum au ajuns sute de personaje în Parlament sau în funcții de miniștri.

Sunt "pretenari" cu cei care decid, au bani să își cumpere locurile, sunt NIMIC dacă nu și-ar cumpăra funcțiile. Nici cu dosar la “șomaj” nu li s-ar găsi un loc de muncă. Iar ei știu că doar loiali șefului au un loc de muncă la stat.

Nu au nicio legătură cu treburile țării. Cei mai mulți sunt niște anonimi, nimic nu lasă în urma lor, cel mai rău câte un accident, mușamalizat de pretenari. Priviți cum decid partidele “hoardele” de parlamentari.

Unii sunt la al 4-5-lea mandat. Și nu stim nimic despre munca lor în folosul țării. Prin vot, îi aducem să își bată joc de noi. Așa că pe mine nu mă miră că cei care ar trebui să ne protejeze, de fapt sunt cei care se pipă cu euforie pe noi. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca.', a scris Adriana Săftoiu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Chirieac, REVOLTĂ după uciderea fetiței de către polițist: Ăsta e HALUL în care e Poliția Română AZI! Și ministrul nu a ieșit să spună MIAU!

Analistul politic Bogdan Chirieac a transmis un mesaj dur în direct, după accidentul oribil de ieri, din București.

"Haideți că o privim în câteva planuri. Primul plan: e vorba despre un accident. E ceva insuportabil... mai ales imaginea aceea cu cele două fetițe tinându-se de mânuțe, traversând și văzându-l pe nebun... și, încercând să mărească pasul, se întâmplă nenorocirea.

A doua chestiune: ca să prevenim pe viitor astfel de accidente, trecerile de pietoni, la fel ca-n toate orașele civilizate ale Europei, trebuie dotate cu semafor, cu semafor cu buton. Că dacă fetițele apăsau butonul, se făcea culoarea verde a semaforului, traversau. Acest lucru cred că există în unul sau două locuri din tot Bucureștiul. Vai mama noastră!

Există treceri de pietoni în București, în Sectorul 1, pe bulevarde cu 6 benzi, doar marcate, nu semnalizate sau semaforizate. Bucureștiul având un trafic aberant!

Asta ar trebui să fie, dacă am avea Administrație locală, prima general, primar de sector, ar trebui să semaforizeze aceste treceri de pietoni. Ca să învățăm ceva din această tragedie pe care eu refuz să o comentez. Asta e partea de administrație, de construcție, de prevenire." Vezi continuarea aici!

Vezi și: Fetiţa ucisă pe trecerea de pietoni în Bucureşti, verificată cu piciorul de poliţist. Ciutacu, plin de nervi ÎN DIRECT. Chirieac a răbufnit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?