Adriana Săftoiu, reacţie în scandalul gunoiului. Comentariu acid la adresa lui Clotilde Armand: "O şcolăriţă răsfăţată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca Sursa: Facebook
Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca Sursa: Facebook
Adriana Săftoiu, deputat PNL între 2016 şi 2020, reacţionează în scandalul gunoiului din Sectorul 1 şi are un comentariu acid la adresa primarului Clotilde Armand. 

"Conform programului, mâine de dimineață Romprest ar trebui să ridice tomberonul. L-am scos în fața porții, dar nu știu care va fi deznodământul melodramei.

Sunt absolut deloc de acord cu ce face doamna primar. E ca o școlăriță răsfățată. Din 2006 până în 2019, am plătit REBU. După ce a fost scos din sector, am intrat pe regimul Romprest, gratuit.

De ce gratuit, l-am întrebat pe fostul fost primar Chiliman, acum ceva ani. Pentru că mulți refuzau să își facă contract cu o firma de salubrizare si își lăsau gunoaiele la margine de bulevard. Si atunci a decis să fie "gratuit" ridicat gunoiul, desi nu era gratuit că era plătit tot de cetățeni prin plata taxelor si impozitelor. Nimic nu e gratuit, nici măcar rabdarea celor care au votat să se rezolve, nu să se isterizeze", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel