Adriana Săftoiu, după ce Raluca Turcan s-a plâns din cauza presei: Un terapeut ar fi mult mai indicat pentru asemenea suferințe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Adriana Săftoiu are un sfat pentru demnitarii  care nu pot  să gestioneze o conferință de presă, referindu-se la ministrul Muncii, Raluca Turcan, care s-a plâns că presa. o prezintă ca un monstru.

"Conferințele de presă au devenit un fel de discuții pentru reviste glossy, din care afli mai degrabă unde face ministrul piața, ce îi place să mănânce – pâine cu cartofi, prune etc - ce anume îl deranjează în modul în care e prezentat de către presă, deși un terapeut ar fi mult mai indicat pentru asemenea suferințe.

Presa întreabă mai mult sau mai puțin inspirată - de cele mai multe ori inspirată chiar de cel aflat la microfon. Dar dacă nu reușești:

- să ții sub control o conferință de presă;

- să nu te burzuluiești când gafezi sau când ziarista/ul insistă pe un detaliu - mai nou legat de mercurial;

- să nu vorbesti mai mult decât ți-ai propus atunci, când te-ai decis să “ieși” la presă (adică, să îți fie ție clar de ce organizezi o conferință de presă, care e scopul și ce vrei să transmiți);

- să nu te pierzi în propoziții cu o disperare atât de vizibilă pentru a acoperi stângăcii,mai bine folosești instituția aia care e pe cale de dispariție la noi, a purtătorului de cuvânt.

Acesta cel puțin va fi obligat să se limiteze la ce scrie pe punctaj și, dacă gafează, măcar poate fi destituit și se salvează “obrazul” ministerului", a scris fostul deputat PNL pe Facebook.

Vezi și: Marius Budăi, atac la Raluca Turcan: „Asta e culmea tupeului!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel