Urmărește emisiunea live
Adriana Săftoiu a fost dată afară din PNL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
adriana saftoiu dc
adriana saftoiu dc

Fostul deputat Adriana Săftoiu a fost exclusă din Partidul Național Liberal (PNL). Decizia a fost luată sâmbătă, în Delegația Permanentă a filialei județene Prahova a partidului din care fosta liberală făcea parte, hotărârea fiind motivată de "contradicția" între ideile exprimate public de dna. Săftoiu și cele ale PNL, informează adevărul.ro.

Update: Secretarul general al PNL, Dan Mihalache, a declarat la RTv că nu avea cunoștință de excluderea d-nei Săftoiu din partid, menționând că numele ei nu a fost un subiect de discuție la nivelul conducerii centrale. El a mai susținut că fostul deputat nu mai avea de mult timp legătură cu PNL, iar motivele pentru care a fost acum demisă nu îi sunt cunoscute.

Președintele PNL Prahova, Mircea Roșca, a anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că DP a organizației județene a hotărât ca Adriana Săftoiu să nu mai facă parte din rândurile liberalilor. Fostul deputat de Prahova era membră a PNL Ploiești.

Dl. Roșca a argumentât că decizia de excludere a Adrianei Săftoiu a fost determinată de ieșirile publice ale acesteia la diverse posturi de televiziune. Participările și atitudinea fostei liberale la anumite emisiuni TV au fost catalogate de șeful PNL Prahova ca fiind "în contrast total cu ideile PNL", refuzând însă să de exemple.

"Cel mai mult ne-a deranjat că (Adriana Săftoiu - n.r.) merge la anumite televiziuni în numele PNL şi exprimă idei în contrast cu cele ale partidului. Nu suntem de acord să vorbească în numele PNL în condiţiile în care nu are nicio legătură şi niciun contact cu acest partid", a declarat Mircea Roşca. El a precizat că dna. Săftoiu nu a mai luat legătura cu PNL Prahova de ani de zile.

Președintele PNL Prahova a menționat că nu e cazul ca membrii conducerii centrale a partidului să valideze această decizie.

Acum două luni Adriana Săftoiu publica un editorial intitulat "Care Antonescu?", în care scria despre cât de "execesiv de adaptabil este Crin Antonescu când e vorba să își atingă țelurile" și cum a devenit șeful Senatului un "Brutus postmodernist".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel