Adrian Ursu: Ne întoarcem la un precedent periculos: Te înjuri cu spume și primești aprecieri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Moderatorul Antena 3, Adrian Ursu a declarat la interviurile DCNews că România s-a întors la un tip de patimă prezent mai degrabă în anii '90. Conflictele publice sunt tot mai apreciate și duc chiar la crearea unor 'fan cluburi' pentru cei care se 'duelează'. Totul ar duce la crearea unei spirale care se dovedește necontrolată. 

Adrian Ursu povestește cum, în anii '90 existau adevărate răfuieli în cadrul familiilor în privința alegerilor electorale, care s-au soldat chiar cu divorțuri. 

"Erau răfuieli intrafamiliale. Pe vremea aia a vota cu Rațiu sau cu Iliescu putea conduce la divorț. Ne-am întors cumva la timpul acela de patimă, dar mult mai urât. În clipa de față este mult mai ușor să distribui ura. Înainte te înjurai cu ăla care nu era de opinia ta parte-n parte, că nu aveai cum să te înjuri altfel. Acum poți să te înjuri cu spectatori. Poți să o faci cu spumă și cu confetti, să o faci cât mai vizibil și să fii lăudat pentru asta, să primești aprecieri," a declarat Adrian Ursu la DCNews. 

Adrian Ursu spune că astfel unele persoane  își creează un adevărat fan club, la care aderă tot mai mulți, pentru că respectiva persoană a dovedit că este bătăioasă. 

"Asta alimentează spirala. Ai ridicat tu două ogive, ridic eu trei și așa mai departe. Este o spirală care se duce din păcate necontrolat," a mai spus Adrian Ursu.

Vezi răspunsul complet de la minutul 12:30:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel