Excluderi din PSD. Pieleanu: Dragnea nu va putea fi schimbat dacă...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
PSD
PSD
Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși din PSD în urma votului din cadrul Comitetului Executiv al partidului. Sociologul Marius Pieleanu a comentat decizia social-democraților și lansează o ipoteză-cheie.

Marius Pieleanu se declară surprins de faptul că dacă toți social-democrații care aparțin grupului de puciști ar fi fost solidari cu Țuțuianu și Neacșu, ar fi fost excluși din PSD și susține că dacă liderul partidului va avea o colaborare bună cu premierul României, Viorica Dăncilă, nu va putea fi înlăturat de la conducere.

Surpriza mea este a faptului că astăzi, dacă aparținătorii grupului puciștilor ar fi fost solidari cu cei doi, toți aceștia, prin vot, ar fi fost dați afară din partid. Aveam o reținere la Paul Stănescu, care este un pic altceva în istoria partidului, și se pare că nici dânsul nu ar fi trecut acest examen al votului direct din CEX. 

Partidul greșește prin faptul că încearcă să își externalizeze problemele, inclusiv scrisoarea doamnei Firea din Madrid, care ar fi putut să vină direct la CEX să spună ce are de zis. Liviu Dragnea a ieșit mai întărit astăzi după ședința CEX. Controlează lucrurile, cel puțin așa pare. Eu cred că dacă Liviu Dragnea va reuși să aibă o colaborare cu Viorica Dăncilă și să fie convergenți în marile proiecte ale României, nu va putea fi schimbat de acolo., a declarat Marius Pieleanu în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Vezi și: Adrian Țuțuianu - Marian Neacșu, excluși din PSD. Chirieac: Se sacrifică două personalități importante. Ce va face Firea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel