Adrian Todoran, PMP Maramureș, mesaj de forță: Nu este un lucru moral, într-o țară creștină. Până la familie!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Adrian Todoran, PMP Maramureș, are un mesaj puternic, pentru susținerea familiei creștine, formată din bărbat și femeie. 

Demnitarul transmite un mesaj clar în legătură cu acest subiect, afirmând că în România trebuie să existe căsătorie doar între un bărbat și o femeie. 

”E un proiect de suflet, pe care l-am susținut în mandatul 2016-2020. Vorbim despre creștinism. Sunt hotărât să susțin în continuare proiectul prin care în România să existe în continuare căsătorie doar între un bărbat și o femeie. De asemenea, sunt primul parlamentar care în 6 mai a cerut cu fermitate redeschiderea bisericilor, deoarece biserica este spitalul sufletelor noastre. Aceste lucruri țin de moralitate, țin de suflet și țin de neamul nostru creștin”, a declarat Adrian Todoran, conform unui comunicat de presă. 

Candidatul PMP Maramureș la Camera Deputaților susține că se va împotrivi și în următorul mandat căsătoriilor între persoanele de același sex și nu va fi de acord nici cu adopția de copii de către aceștia.

”Vă asigur că în mandatul 2020-2024 mă voi împotrivi cu desăvârșire căsătoriilor între persoanele de același sex. Este treaba fiecăruia ce face în dormitor, dar până la căsătorie, până la familie. Nu este un lucru moral, într-o țară creștină. De asemenea, sunt împotriva adopțiilor copiilor de către persoanele de același sex. România este o țară creștină, iar valorile morale trebuie să rămână la baza societății noastre. Depinde de noi să păstrăm aceste lucruri. Să ne ajute Dumnezeu!”, adaugă deputatul Todoran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel