Adrian Sobaru, veste extraordinară: "A sfidat legile umane"-EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Povestea lui Adrian Sobaru, angajatul de la TVR care în anul 2010 s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului, este foarte cunoscută. În timpul saltului, el a strigat: "Pentru tine, Boc!". Purta un tricou pe care scria: “„Ne-ați ciuruit!!! Ne-ați vândut și ne-ați trădat. Ne-ați ucis viitorul copiilor. Ne puteți lua viața și banii, dar nu LIBERTATEA". Pe atunci, avea o durere uriașă legată de fiul său care suferea de autism. 

Acum, la cinci ani de la acel eveniment, Adrian Sobaru a găsit puterea de a zâmbi. Și de a plânge de bucurie așa cum nu a mai făcut-o de ani buni. Călin, fiul său, a trecut cu bine prin probele examenului de Bacalaureat și a fost admis cu brio la Politehnică.

Vestea care 'l-a îngenunchiat' de emoție pe Adrian Sobaru

Vestea că fiul său a fost admis la Politehnică i-a umplut sufletul de bucurie. Nu și-a abandonat copilul nicio clipă și a crezut întotdeauna în șansele lui chiar și atunci când nimeni nu mai credea. Astăzi, Adrian Sobaru este un tată împlinit și a povestit  - contactat de DC News - că abia așteaptă să ajungă acasă pentru a-și strânge fiul în brațe.

"Acest copil a sfidat legile umane, legile fizicii și a demonstrat că imposibilul poate să devină posibil și asta doar să nu te lași bătut și să mergi înainte cu toate greutățile, căci se poate schimba cursul vieții. El a reușit și credeți-mă că mulți alții ar putea reuși. Este un copil care a avut ghinionul să se nască într-o societate autistă, dar care a reușit să ajungă departe ", a spus Adrian Sobaru pentru DC News.

(w670)

"Călin a fost mereu un copil de premiul întâi și premiul doi. Altceva nu a știut. Din peste 20 de copii care au absolvit liceul, șapte au intrat în bacalaureat. Din aceștia, cinci au luat examenul, iar Călin a obținut cea mai mare notă la matematică. Este fabulos, credeți-mă", ne-a mai spus Adrian Sobaru.

Un tată fericit

Adrian Sobaru este un tată mândru pentru că fiul său, Călin, a dovedit că este un învingător. S-a luptat cu autismul care îl ținea prizonier în propria lume, iar acum normalitatea nu îi mai este străină. A fost admis cu brio la Politehnică și are toate șansele să facă performanță datorită faptului că este un adolescent extrem de inteligent. Reușita lui Călin este o dovadă că se poate. Părinții care au copii cu autism nu trebuie să-și piardă speranța pentru că, într-o bună zi, s-ar putea să aibă parte de aceeași bucurie precum cea a lui Adrian Sobaru.

VEZI ȘI: Exclusiv. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Adrian Sobaru. "Este fantastic"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel