Adrian Severin și-a dat demisia din PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
severin adrian
severin adrian

Europarlamentarul Adrian Severin şi-a depus, luni, demisia din PSD, înaintea şedinţei Biroului Executiv al organizaţiei PSD Bucureşti, în care urma să se analizeze solicitarea formulată de conducerea partidului privind excluderea sa din formaţiunea social-democrată.

Surse din PSD au declarat că Severin i-a anunţat, înainte de şedinţa Biroului Executiv al organizaţiei, că demisonează din PSD, scrie Mediafax.

"Vă rog să acceptaţi să mă retrag în mod oficial din PSD", le-a spus Severin participanţilor la şedinţa Biroului Executiv al organizaţiei PSD Bucureşti, în care urma să se analizeze solicitarea formulată de conducerea partidului privind excluderea sa din formaţiunea social-democrată. El a invocat, înainte de a face acest anunţ, sesizarea momentului în care se găseşte partidul şi organizaţia de Bucureşti, căreia a spus că îi datorează foarte mult. "Este cazul, în aceste condiţii, să fac ceea ce pot eu face pentru a vă scuti şi de un sentiment de vinovăţie şi de implicarea în dispute care nu îşi au rostul", a subliniat Severin. El a adăugat că înţelege că partidul este acum implicat într-o bătălie dură şi că orice implicare a PSD în bătălii coletarale nu face decât să epuizeze acele energii necesare în altă parte.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declarase, luni, că, dacă europarlamentarul Adrian Severin nu îşi va prezenta demisia, la şedinţa conducerii PSD Bucureşti, va fi exclus, neaştepându-se la surprize din acest punct de vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel