Adrian Porumboiu: Buzatu m-a dezamăgit total pentru că am crezut că e un om de rasă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Adrian Porumboiu: Buzatu m-a dezamăgit total pentru că am crezut că e un om de rasă / Foto: Facebook Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu: Buzatu m-a dezamăgit total pentru că am crezut că e un om de rasă / Foto: Facebook Adrian Porumboiu
Afaceristul Adrian Porumboiul spune că a fost dezamăgit de președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Afaceristul Adrian Porumboiu a declarat la Antena 3 CNN că absolut toată lumea ştia despre încrengătura dintre Dumitru Buzatu şi Emil Savin. Totodată, acesta a afirmat că a fost dezamăgit de reacția pe care a avut-o președintele Consiliului Județean Vaslui în momentul în care a fost prins în flagrant de către procurorii DNA cu mită de 1,25 milioane de lei.

"Buzatu m-a dezamăgit total pentru că am crezut că e un om de rasă. Și dacă am spus om de rasă, mă gândesc și la canini. Și eu am câine acasă, şi dacă-i aruncă cineva o bucată de carne sau ceva, nu o ia, dacă nu e din mâna mea sau a soției. Şi la oameni tot la fel. Dacă ești de rasă, te duci, desfaci aia, vezi ce acolo, ce ți-a pus în în geanta aia... Şi ai o reacție, nu ieşi să spui că-s banii tăi, din munca ta", a declarat omul de afaceri. 

VEZI ȘI: De la ce vine porecla lui "Farmazon". Adrian Porumboiu: "Buzatu e homeless comparativ cu el"

Adrian Porumboiu: E o dispută între oameni de nimic, şi unul şi celălalt

Totodată, Adrian Porumboiu a mai spus și că din punctul său de vedere, ce s-a întâmplat între Buzatu și Savin este o dispută între "oameni de nimic".

"Când ei au fost la pescuit, dar Farmazon ținea undița, peștele aruncat în apă era peștele DNA-ului, adică banii. Când au scos de acolo, au tras undiţa, maidanezul Buzatu a sărit și a luat... Avea încredere. Uite, și la mine în curte intră mai mulți, dar nu sunt toți prieteni cu câinii, ei știu despre ce e este vorba. Verifici treaba asta. Am vorbit o diferență, poate nu șochează, dar este o realitate.

Până la urmă, dacă ești de rasă și ești un om de ținută, verifici ce ai acolo. Poate că asta e obișnuința, așa fac cei care se ocupă cu trebui din astea. E o dispută între oameni de nimic, şi unul şi celălalt", a mai adăugat Adrian Porumboiu.

Precizăm că astăzi, 27 septembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost adus la Curtea de Apel Iaşi, acolo unde se judecă contestaţia deciziei de arestare preventivă pentru 30 de zile a acestuia, pentru luare de mită.

VEZI ȘI: Dumitru Buzatu a ieșit din arest. Președintele CJ Vaslui a fost dus la Curtea de Apel Iaşi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel