Adrian Năstase a făcut "Topul prostiei"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Fostul premier Adrian Năstase a realizat, pe blogul personal, un top al prostiei. Aflat pe Valea Prahovei, fostul prim-ministru a realizat câteva ierarhii personale de obiective turistice. În ciuda locurilor frumoase văzute pe Valea Prahovei, Adrian Năstase nu a putut trece cu vederea lucrurile mai puțin frumoase.

[caption id="attachment_402454" align="alignleft" width="276"] Foto: jurnalul.ro[/caption]

"Sunt și câteva lucruri care mie mi se par că s-ar încadra însă într-un top al prostiei", a scris Adrian Năstase, pe blogul personal.

"Pe primul loc aș pune organizarea traficului rutier in zona Bușteni. Faptul că în 2005 a fost anulata licitația din 2004 pentru construirea autostrăzii Comarnic-Brașov a fost fără îndoială o mare greșeală. Iată că, după 10 ani se reia proiectul, practic cu aceleași firme. Dar va mai dura…", a subliniat Adrian Năstase. El a continuat: "La Bușteni, pe o distanță de vreo trei kilometri erau cam 10-15 treceri de pietoni. Acum mai sunt vreo 10, păzite de polițiști. (Între timp, s-au amplasat vreo trei pasarele pentru pietoni, pe modelul celor amplasate în 2002-2003 pe DN1, între București și Ploiești). Evident că, la vederea politiștilor, tot șoferul încetinește, astfel încât se formează “dopuri” de kilometri întregi".

El a conchis: "De mai multi ani, am sugerat construirea unor subtraversări pietonale, din chesoane prefabricate, mai potrivite pentru pietonii în vârstă și mai convenabile decât păsărelele ce nu au condiții potrivite de amplasare. Inutil. Se așteaptă construirea autostrăzii. Până atunci, zeci de mii de șoferi înjură guvernul, deși decizia este a primăriei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel