Adrian Năstase a RUPT tăcerea. Adevărul despre PORECLA "Bombonel"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Adrian Năstase
Adrian Năstase
Adrian Năstase a rupt tăcerea despre poreclele pe care le-a primit de-a lungul carierei. 

Adrian Năstase a primit mai multe porecle de-a lungul carierei politice, iar cea preferată de adversarii politici era "Bombonel". Corneliu Vadim Tudor îi spunea "Bombonel" lui Adrian Năstase în pamfletele sale din revista "România Mare". 

Invitat la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", fostul premier al României a spus totul despre această poreclă și a lămurit misterul.

"În primul rând, ea nu a apărut prin Vadim. A apărut în perioada 92-96 și nu era legată de Vadim. A fost construită altfel. Bănuiesc că cei care mi-au spus așa, m-au văzut mai delicat, mai bun, mai blând, mai gentil și din cauza asta mi-au spus așa.

Alții, pe de altă parte, au spus că sunt foarte dur, că eram dictator, și tot felul de alte porecle... Îi rog să se hotărască", a spus ironic, Adrian Năstase, care a mai adăugat că în ultima perioadă s-a folosit mai rar această poreclă.

Ce spune despre porecla "Năstase - 7 case"

"Bombonel" nu a fost singura poreclă primită. Acesta a mai primit-o și pe cea de "Năstase - 7 case", plecată de la averea sa despre care s-a vorbit foarte mult. 

"A fost o poveste care la un moment dat a fost construită pentru a face un adevărat cor media în perioada în care trebuia să fiu condamnat și trebuia să mi se găsească o mulțime de puncte slabe, care să contrabalanseze niște dosare care erau foarte sărace și care aveau o finalitate politică", a completat Adrian Năstase, la Kanal D. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel