Adrian Mutu, reacție după egalul de la Galați: Nu ne-a ajutat prea mult
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Adrian Mutu (CFR Cluj) este nemulțumit de gestionarea ultimelor minute din meciul cu Oțelul Galați, încheiat la egalitate, 2-2.

CFR Cluj a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Oțelul Galați, după ce echipa lui Adrian Mutu a condus cu 2-1 până în prelungiri, a fost egalată în minutul 90+6, în meciul contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

La finalul jocului, Adrian Mutu s-a arătat dezamăgit de faptul că jucătorii săi nu au putut gestiona mai bine minutele de prelungiri, în special faza în care gălățenii au obținut penalty-ul cu care au egalat scorul, astfel încât cu punctele de la Galați să se apropie și mai mult FCSB, liderul Superligii.

”Un meci de luptă, cum anticipam. Plecăm de aici cu un punct. Eu cred că am pierdut două puncte din cauza modului în care am gestionat ultimele minute. A fost un joc cu multe dueluri la mijlocul terenului. Apoi s-au lungit echipele, am găsit spații. Un gol foarte frumos al lui Pop, l-am și aplaudat pentru că a fost un gol foarte frumos.

Lupta la titlu e ca înainte. FCSB are prima șansă, pentru că are multe puncte în față. Noi încercăm să obținem cât mai multe puncte. Mă gândesc doar la noi, nu la ce fac cei de la FCSB. A fost un gol frumos, nu sunt supărat pe Sava, sunt supărat pe cum am gestionat minutele de după golul nostru de 2-1. Mingea nu trebuia să ajungă în careu. 

Trebuia gestionat momentul dinaintea pasei mult mai bun, eram trei contra unu. Trebuia blocată centrarea.  Otele, când e în formă, e aproape imposibil de oprit. Mă bucur că a dat gol, dar, din păcate, nu ne-a ajutat prea mult astăzi”, a declarat Adrian Mutu, citat de digisport.ro.

Munteanu, ”mulțumit că nu s-a pierdut jocul”

De partea cealaltă, secundul echipei Oțelul, Dorin Toma, care i-a ținut locul lui Dorinel Munteanu, suspendat pentru două etape, consideră că formația sa a avut un joc bun, pe care la controlat și dominat, dar la finalul căruia, din păcate, a pierdut două puncte.

”Așa cum am spus și înaintea meciului, astăzi nu se va vedea lipsa vreunui jucător. Am controlat jocul, l-am dominat și cu puțină șansă puteam să luăm cele trei puncte. Ne bucurăm oricum pentru punctul obținut.

Ceea ce am pregătit noi și Mister a fost să facem presiune. Din păcate, acea faza fixă am fost puțin relaxați, dar la pauză ne-am concentra și în partea a doua. Cu tot respectul, CFR-ul a dat două goluri din două faze fixe.

El (n.r. Alexandru Pop) a fost desemnat să bată lovitura liberă, am avut multe faze de marca, însă nu am reușit. 

Este mulțumit (n.r. Dorinel Munteanu) că nu s-a pierdut jocul, dar am pierdut două puncte astăzi. Asta este părerea noastră, asta consider și eu. Am dominat jocul contra unei echipe care se bate la campionat”, a spus Dorin Toma, potrivit aceleași surse.

Citește și: Oțelul lui Dorinel Munteanu o încurcă pe CFR Cluj. Final nebun de meci la Galați - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel